Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Листопада, 2023 р., 15:21
Київська область включена до учасників реалізації експериментального проєкту щодо запровадження інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя. Проєкт передбачає індивідуальний супровід ментора чи наставника, який працює за принципом «рівний-рівному». Наразі до нього вже долучилися 6 територіальних громад пристоличного регіону. Про реалізацію проєкту «Помічник ветерана» на Київщині розповів під час брифінгу директор Департаменту соціального захисту населення Київської ОВА Ігор Мещан.
23 Листопада, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
23 Листопада, 2023 р., 08:27
В Ірпені запустили в експлуатацію другу чергу модульного містечка «Ластівка». Вона розрахована на 640 мешканців – внутрішньо переміщених осіб та жителів Ірпінської громади, які втратили своє житло внаслідок російської агресії. У заході взяли участь начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко та мер Ірпеня Олександр Маркушин.
23 Листопада, 2023 р., 08:24
У четвер, 23 листопада, о 12:00 відбудеться перевірка відбудови трьох багатоповерхівок у смт Гостомель, які відновлюють коштом UNITED24. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
22 Листопада, 2023 р., 14:26
Сьогодні, 21 листопада, в селі Романівка через річку Ірпінь відкрили новий міст. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.
22 Листопада, 2023 р., 14:12
Київська обласна державна адміністрація скасувала виділення 20 млн грн на придбання комп’ютерного томографа ОФЕKТ для онкодиспансеру. Таке рішення голова КОДА Руслан Кравченко ухвалив за результатами засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» за участі керівників правоохоронних органів Київщини. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.
21 Листопада, 2023 р., 11:58
Будинок на вул. Гостомельське шосе, 24/1 в Ірпені – один із найбільш постраждалих під час активних бойових дій внаслідок повномасштабного вторгнення росії. Попри масштабні руйнування, саме на відновленні будинку наполягали його мешканці. Вони також власним коштом замовили експертизу технічного стану об’єкта, результати якої підтвердили можливість відбудови.
21 Листопада, 2023 р., 11:21
   Йдеться про компенсаційні програми для роботодавців, які працевлаштовують за направленням служби зайнятості безробітних певних категорій. Наразі можна розраховувати на 3 види компенсацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь