Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Грудня, 2023 р., 09:23
Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко передав військовим дві вантажівки MAN. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.
22 Грудня, 2023 р., 10:41
У Київській ОВА відбулась чергова нарада з представниками підрядників щодо відновлення об’єктів за програмами UNITED24, Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та обласної програми із будівництва приватних будинків з нуля. Серед учасників наради: начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, перший заступник голови КОДА Микола Бойко, представники Департаменту регіонального розвитку КОВА, ПРООН, ДТЕК, облгазу та робочої групи «Прозорість та підзвітність».
22 Грудня, 2023 р., 10:03
 Наші енергетики - герої війни світла з темрявою. Дякуємо вам за невтомну працю в сьогоднішніх, надзвичайно складних умовах та непохитність, за ваш фронт, який ви тримаєте щохвилини, за високу майстерність та професіоналізм!
22 Грудня, 2023 р., 09:35
Депутати обласної ради під час позачергової 23-ї сесії прийняли Програму соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2024 рік. Участь у засіданні взяли голова Київської ОДА Руслан Кравченко, його заступники та керівники структурних підрозділів КОДА.
21 Грудня, 2023 р., 12:46
Київська обласна військова адміністрація запустила в тг-месенджері чат-бот «Київщина безпечна». На одній платформі зібрані всі Пункти Незламності та укриття області. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
20 Грудня, 2023 р., 15:22
У Київській області спостерігається ріст захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції серед населення. Так, за минулий тиждень у порівнянні з попереднім показник зріс на 12% та перевищив епідемічний поріг на 2,8%. Більше половини захворілих – діти. Про епідемічну ситуацію із захворюваності у пристоличному регіоні розповіла під час брифінгу генеральна директорка Київського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Наталія Родина.
20 Грудня, 2023 р., 14:14
У Ворзелі в Київському обласному центрі ментального здоров’я відкрили відділення медико-психологічної реабілітації. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь