Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чистота громади – справа спільна для всіх і кожного

Дата: 16.10.2018 12:33
Кількість переглядів: 15646

    Чистота – чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного міста. Що таке місто Узин? Це тисяча квартир та приватних будинків. Одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота,яка починається із сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальних служб, міської ради… Адже чистота громади – справа спільна для всіх і кожного.

    Як відомо, смітять всі, прибирають сотні, а платять, на жаль, одиниці. Комунальники постійно вивозять з центральних вулиць, кладовищ, а також з несанкціонованих звалищ тонни сміття.

   Дорога громадо, якщо уявити, що може статися з містом, коли перестануть працювати комунальні служби, – це не тільки неестетично, але найголовніше, - це сморід, захворювання, гризуни та комахи, які і будуть носіями хвороб та великий ризик пожеж. Тож  зробімо разом Узинську громаду чистою та затишною, бо ми того варті. Комунальне підприємство «ВУ ЖКГ – 1» пропонує нам вирішити наявні проблеми і зробити наш край ще кращим. У нашій громаді  послугою з вивезення побутових відходів користується кожен, а це і мешканці населених пунктів та приватні підприємці, державні установи та недержавні суб’єкти господарювання. На жаль, сміття залишає кожна людина від малого до великого, це закон життя, але ж в наших з вами руках благоустрій нашого краю, ми з вами любимо його усім серцем. Тому разом з мерією, з інспекторами по благоустрою та з адміністрацією комунального підприємства «ВУ ЖКГ-1» звертаємось бути сумлінними громадянами та укладати договори на вивіз сміття. Це гроші, які першочергово підуть на благоустрій нашої громади.

   Адміністрація КП «ВУ ЖКГ -1» чекає Вас, дорогі наші земляки, для укладання відповідних договорів.


Коментарі:

Наталья Николаевна Петрова
2018-11-14 13:37:25

Ждём реакции от мэрии.

Дудник Михайло Іванович
2018-10-16 18:50:31

Це все, без сумніву, добре. Але майданчики для сміттєвих ящиків, що знаходяться на вулицях, не обладнані, а коли з них забирають сміття, то частина його залишається на дорозі. Виглядає це не дуже привабливо.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь