Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Грудня, 2023 р., 11:49
Якщо ваша робота незадекларована, ви можете зробити наступне:
08 Грудня, 2023 р., 15:47
7 грудня в Борисполі відбулося друге виїзне спільне засідання обласної та районної груп «Прозорість та підзвітність». Учасники заходу проаналізували майже 300 тендерних закупівель, оголошених громадами.
08 Грудня, 2023 р., 14:56
Зимові канікули в освітніх закладах Київщини розпочнуться в різний час та триватимуть від 2 до 3 тижнів. Терміни залежать від сформованої структури навчального року в кожному окремому закладі. Про це повідомила під час брифінгу заступниця голови Київської ОДА Жанна Осипенко.
08 Грудня, 2023 р., 14:43
У селі Бузова на Київщині відновлюють один із багатоквартирних будинків, який був значно пошкоджений у результаті військової агресії росіян. 4-поверхівку на 51 квартиру за адресою: вул. Центральна, 17А відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
08 Грудня, 2023 р., 11:44
Працівник має написати заяву про прийняття на роботу, надати паспорт, ІНН, за потреби – документи про освіту або інші документи.
07 Грудня, 2023 р., 12:56
Представники Київської обласної державної адміністрації у складі української делегації перебувають із робочим візитом у Французькій Республіці. Серед учасників делегації – заступниця голови КОДА Леся Карнаух та начальник Управління міжнародного співробітництва КОДА Микита Геращенко.
07 Грудня, 2023 р., 11:42
Трудовий договір - це документ, який регулює відносини між працівником і роботодавцем. Він визначає права і обов’язки обох сторін, умови праці, заробітну плату, термін дії, порядок зміни і розірвання.
07 Грудня, 2023 р., 09:32
6 грудня у Тарасівці відбулося відкриття другої черги «Містечка Хансена» — оселі для ВПО. Протягом двох днів ключі від помешкань отримали 80 родин, серед яких близько 100 дітей. До кінця грудня житло отримають ще 67 родин, зокрема, нададуть 12 квартир для будинків сімейного типу. Загалом у другій черзі до містечка заселять 147 родин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь