Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Листопада, 2023 р., 21:45
Спецкомісія Київської обласної військової адміністрації перевірила процес відбудови двох навчальних закладів у смт Гостомель та смт Ворзель. Їх відновлюють  коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко. 
30 Листопада, 2023 р., 14:45
Підрядники, які на Київщині відбудовують об’єкти UNITED24, мають до кінця цього року виправити основну частину недоліків. На тих, хто цього не зробить, чекає розірвання договору. Про це після розширеної наради з питань забезпечення прозорості та підзвітності процесу відбудови житла на Київщині повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
29 Листопада, 2023 р., 16:42
У Боярці Фастівського району в закладі дошкільної освіти – центрі розвитку дитини «Джерельце» проводять капітальний ремонт протирадіаційного укриття. Роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
29 Листопада, 2023 р., 15:36
У четвер, 30 листопада, о 10:00 відбудеться комісійна перевірка процесу будівництва двох закладів освіти в Бучанському районі. Їх будують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
29 Листопада, 2023 р., 14:57
Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при  Київській ОВА займається питаннями  сприяння вирішенню житлових питань та працевлаштування ВПО, допомогою в їх культурній інтеграції до громад, які їх приймають, а також підтримкою та стимулюванням релокованого на територію області бізнесу. Про пріоритети роботи  розповів під час брифінгу голова Ради з питань ВПО Олександр Явтушенко.
29 Листопада, 2023 р., 14:36
Служба зайнятості - людям з інвалідністю

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь