Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Листопада, 2023 р., 08:31
Цього тижня триватиме перевірка процесів відбудови об’єктів на Київщині. Крім об’єктів, які відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, також перевірять відбудову об’єктів UNITED24. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
14 Листопада, 2023 р., 15:09
Громади Київщини отримали 18 шкільних автобусів від міжнародних партнерів. Допомогу надав польський Фонд міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK). Ініціатива реалізована як частина проєкту «Health Resilience 2».
14 Листопада, 2023 р., 09:48
У Київській обласній військовій адміністрації в рамках діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність» провели чергову розширену нараду щодо забезпечення прозорості, підзвітності, управління та якості процесу відбудови житла на Київщині. Нарада відбулася за участі підрядників, які відбудовують обʼєкти за кошти UNITED24,  представників робочої групи «Прозорість та підзвітність», Спостережної ради з питань відбудови.
13 Листопада, 2023 р., 15:57
На території Ворзельського ліцею № 10 Бучанського району добудовують окремі корпуси для 1-4 класів та дитячого садка. Будівництво Ворзельської початкової школи з дошкільним підрозділом дозволить збільшити потужність закладу і створити належні й безпечні умови для організації освітнього процесу.
13 Листопада, 2023 р., 15:34
Представники Київщини відвідали бійців 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців, які сьогодні перебувають на позиціях на Сході. Від Київської ОВА, районів, громад, волонтерів та представників бізнесу передали військовим 96 дронів та інше  необхідне обладнання, не витрачаючи при цьому бюджетних коштів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь