Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Жовтня, 2023 р., 08:34
У вівторок, 31 жовтня, об 11:00 у Броварському районі відбудеться комісійна перевірка процесу відновлення двох закладів освіти за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
31 Жовтня, 2023 р., 08:18
У селі Дмитрівка Бучанського району триває відновлення житлових об’єктів, зруйнованих внаслідок збройної агресії рф. Зокрема, відбудовують два багатоквартирні житлові будинки на вулиці Садова. Роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
30 Жовтня, 2023 р., 15:18
Київщина вже передала 45 позашляховиків та необхідне оснащення для збільшення кількості мобільних вогневих груп сил ППО. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.  
30 Жовтня, 2023 р., 12:23
Зі зниженням температури повітря стан протипожежного захисту значно ускладнюється, адже в приватному секторі більшість пожеж виникає в осінньо-зимовий період. Найбільш поширеними причинами виникнення пожеж є несправне пічне опалення чи несправна електромережа, яка просто не витримує навантаження обігрівальних електроприладів, що призводить до коротких замкнень, які закінчуються у кращому випадку погорілим майном, а у гіршому — травмуванням чи навіть загибеллю людей.
30 Жовтня, 2023 р., 11:39
Дуже часто причиною виникнення пожеж являються дитячі пустощі з вогнем. Так, за статистикою кожна десята пожежа в Україні – виникає саме з вини малолітніх дітей.
30 Жовтня, 2023 р., 11:34
Виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених вибухами, несе значну загрозу життю та здоров’ю людей, а також системам життєзабезпечення населення. Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, які здатні за певних умов (або при дії на них) вибухати.
30 Жовтня, 2023 р., 11:33
З початку року послугами Київської обласної служби зайнятості скористалися 33,7 тис. осіб, з них 9,2 тис. – молодь у віці до 35 років.
30 Жовтня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
30 Жовтня, 2023 р., 08:36
На Київщині тривають перевірки об’єктів відбудови. Спецкомісія перевірила процес робіт в Ірпені. Зокрема, відбудову дитячого садка та трьох багатоповерхівок. На одному з об’єктів довелося викликати поліцію. Про це розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь