Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Листопада, 2023 р., 14:12
Київська обласна державна адміністрація скасувала виділення 20 млн грн на придбання комп’ютерного томографа ОФЕKТ для онкодиспансеру. Таке рішення голова КОДА Руслан Кравченко ухвалив за результатами засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» за участі керівників правоохоронних органів Київщини. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.
21 Листопада, 2023 р., 11:58
Будинок на вул. Гостомельське шосе, 24/1 в Ірпені – один із найбільш постраждалих під час активних бойових дій внаслідок повномасштабного вторгнення росії. Попри масштабні руйнування, саме на відновленні будинку наполягали його мешканці. Вони також власним коштом замовили експертизу технічного стану об’єкта, результати якої підтвердили можливість відбудови.
21 Листопада, 2023 р., 11:21
   Йдеться про компенсаційні програми для роботодавців, які працевлаштовують за направленням служби зайнятості безробітних певних категорій. Наразі можна розраховувати на 3 види компенсацій.
21 Листопада, 2023 р., 11:00
   Узинський міський голова Віталій Юрійович Гринчук разом з представниками громади хвилиною мовчання та покладанням  квітів до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні в с. Іванівка  вшанували патріотизм і мужність наших співвітчизників, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина,  національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.  
21 Листопада, 2023 р., 08:16
   Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи.
20 Листопада, 2023 р., 16:32
В Ірпені на Київщині відкрили дитячий садок «Червона калина». Сучасний триповерховий заклад розрахований на 300 дітей. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
20 Листопада, 2023 р., 12:18
      18-24 листопада присвячене Всесвітньому тижню обізнаності про антимікробні препарати, який нагадує про відповідальне споживання антибіотиків, адже щороку у світі 700 000 людей помирає від хвороб, які спричинені бактеріями стійкими до існуючих антибіотиків, тому якщо нічого не зробити якнайшвидше, ця цифра становитиме 10 мільйонів смертей щороку вже у 2050 році.
20 Листопада, 2023 р., 10:46
Використовуючи електрообігрівачі, перевірте справність електропроводки, щитків, розеток та штепсельних вилок приладів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь