Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Листопада, 2023 р., 16:44
Цьогоріч 81 школа області отримає допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН для забезпечення учнів щоденним гарячим харчуванням. Відповідний договір для підтримки щоденних шкільних обідів підписав начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко з директором Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні Метью Голлінгвортом. Підписання відбулося за участі заступника Міністра освіти і науки України Андрія Сташківа. 
16 Листопада, 2023 р., 15:14
У рамках урядової програми з підтримки малого та середнього бізнесу єРобота 25 агропідприємствам Київської області затвердили надання фінансової допомоги в розмірі 100,858 млн грн. Про державну підтримку сільських господарств регіону під час брифінгу розповіла начальниця Управління агропромислового розвитку Київської обласної військової адміністрації Ліна Щуревич.
16 Листопада, 2023 р., 15:12
У Київській області триває будівництво приватних житлових будинків на місці знищених внаслідок воєнних дій. Наразі вже на 83 об’єктах у 15 громадах пристоличного регіону відбуваються активні роботи. Про це повідомив перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко під час наради щодо забезпечення прозорості, підзвітності, управління та якості процесу відбудови житлових будинків на Київщині.
16 Листопада, 2023 р., 14:11
Аграрії Київської області завершують збір урожаю 2023 року. Загалом під цьогорічний урожай було задіяно 1 137,6 тис. га сільськогосподарських угідь. Станом на сьогодні всіма категоріями господарств області зібрано сільськогосподарських культур 5 070 64 тонн нового врожаю на площі 949,14 тис. га. Про це розповіла під час брифінгу начальниця Управління агропромислового розвитку Київської ОВА Ліна Щуревич.
16 Листопада, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
15 Листопада, 2023 р., 16:26
Спеціальна комісія перевірила процес відновлення багатоповерхівок у Милі та Бузовій, які відбудовують коштом UNITED24. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
15 Листопада, 2023 р., 14:11
У Новосілківському ліцеї «Ерудит» на Київщині відкрили протирадіаційне укриття площею понад 1 тис. м².  У відкритті взяли участь Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, заступник Міністра Тимур Ткаченко та начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
15 Листопада, 2023 р., 14:10
   Міні-ярмарок вакансій – шлях до успішного працевлаштування.
15 Листопада, 2023 р., 10:23
У Київській обласній військовій адміністрації відбулася розширена нарада з питань забезпечення прозорості та підзвітності процесу відбудови житла на Київщині. Сьогодні мова йшла про обʼєкти, які відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Це 56 обʼєктів, замовником робіт на яких є КОВА, а саме: житлові будинки, садки, школи, укриття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь