Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Листопада, 2023 р., 14:01
 Цього тижня в Київській ОВА провели нараду робочої групи «Прозорість та підзвітність» за участі представників правоохоронних органів області. Учасники обговорили стан перевірок об’єктів відбудови, виявлені порушення та заходи з їх усунення. Запланували спільні дії щодо посилення антикорупційної боротьби в громадах. Про це під час брифінгу розповів заступник голови КОДА Михайло Ємець.
03 Листопада, 2023 р., 14:46
Київська обласна військова адміністрація подала до Державного агентства відновлення та розвитку перелік зі 108 об’єктів у селі Мощун, які підлягають пріоритетній відбудові. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.
03 Листопада, 2023 р., 10:56
На території Київської області працюють близько 50 музеїв. Усі вони відновили свою роботу після звільнення регіону. Упродовж 2023 року в них побували майже 250 тисяч відвідувачів. Про це під час брифінгу розповіла директорка Департаменту культури та туризму Київської ОВА Анна Куценко.
02 Листопада, 2023 р., 16:57
На Київщині завершився капітальний ремонт нової мостової споруди через річку Трубіж, яка була зруйнована навесні 2022 року. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook. 
02 Листопада, 2023 р., 15:05
У п’ятницю, 3 листопада, о 12:00 відбудеться комісійна перевірка процесу відновлення житлових будинків в Ірпені. Всі об’єкти відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь