Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Жовтня, 2023 р., 20:28
У Фурсівському ліцеї на Білоцерківщині зводять захисну споруду цивільного захисту – протирадіаційне укриття. Роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки КОВА.
23 Жовтня, 2023 р., 20:26
У межах робочої поїздки на Київщину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом комплексного відновлення приватного сектора та багатоквартирних будинків у місті Ірпені та селі Бузова.
23 Жовтня, 2023 р., 20:24
Станом на середину жовтня аграрії Київської області посіяли 185,1 тис. га озимих культур. Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської обласної військової адміністрації.
23 Жовтня, 2023 р., 20:23
Фундація Олени Зеленської відбудує дитячий творчо-спортивний хаб у Бородянці на Київщині. Новий дитячий простір буде побудований замість центру, який зруйнували російські окупанти. Сьогодні начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко разом із командою Фундації на чолі із засновницею Оленою Зеленською та директоркою українських ініціатив Фундації Темертеїв Христиною Воллер відвідали Бородянку. Оглянули місце, де раніше був дитячий центр та спортивна школа, а також обговорили перші кроки реалізації спільного проєкту.
23 Жовтня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
23 Жовтня, 2023 р., 08:50
У Тарасівці на Київщині відкрили першу чергу «Містечка Хансена». Це житло для родин, які втратили свої оселі внаслідок російської агресії. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, який взяв участь у відкритті містечка. 
23 Жовтня, 2023 р., 08:40
У селі Колонщина Макарівської громади почало функціонувати Чудо Містечко, яке збудували за сприяння благодійної організації To Ukraine With Love. Цей проєкт реалізований для літніх людей, які втратили свої оселі через російську військову агресію. На відкритті побував заступник голови Київської ОДА Микола Бойко. Також на церемонії були присутні засновник Wasatch Group Делл Лой Хансен, директорка БО To Ukraine with love Світлана Міллер, голова Бучанської районної державної адміністрації Данило Мавлянов та представники благодійної організації.
22 Жовтня, 2023 р., 09:50
   Прощання із загиблим Героєм

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь