Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2023 р., 15:38
         З початку року 177 учасників бойових дій скористалися послугами обласної служби зайнятості, з них мали статус безробітного 170 осіб.  32 демобілізованих УБД – працевлаштовані за сприяння служби зайнятості.
12 Жовтня, 2023 р., 15:38
Після тривалого перебування закладів освіти Київської області на дистанційному навчанні та відповідно браку фізичної активності виникла необхідність залучити школярів до різноманітних спортивних змагань. З цією метою понад 150 тисяч школярів у всіх закладах освіти області будуть залучені до спортивних заходів «Пліч-о-пліч зі спортом». Про це розповіла під час брифінгу заступниця голови Київської ОДА Жанна Осипенко.
12 Жовтня, 2023 р., 08:34
На території двох закладів дошкільної освіти в смт Глеваха побудують нове протирадіаційне укриття. Йдеться про дитячі садки «Ромашка» та «Золоті зернята» на вулиці Вокзальна.
12 Жовтня, 2023 р., 08:33
Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко провів спільну нараду з правоохоронцями, головами районів та керівниками територіальних громад Київщини. Головне питання – забезпечення дотримання законності й порядку, прозорості і доброчесності в усіх районах, усіх громадах Київщини. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.
12 Жовтня, 2023 р., 08:23
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!
11 Жовтня, 2023 р., 16:31
У Київській області створена спеціальна комісія, яка буде перевіряти роботи на  об’єктах, де ведеться відбудова. Представники відповідних служб будуть фіксувати всі проблемні питання та оперативно усувати їх одразу на місцях. Перші перевірки стартують уже цього тижня. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
11 Жовтня, 2023 р., 08:33
Сьогодні в місті Біла Церква відбувся інтерактивний вуличний івент «Стежка ментального здоров’я». Акцію провели у дендрологічному парку «Олександрія».
11 Жовтня, 2023 р., 08:28
У місті Буча триває процес відбудови багатоповерхівок. Ще один об’єкт відновлюють за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Мова йде про багатоквартирний будинок на вулиці Києво-Мироцька. У багатоповерхівці є 48 квартир, у яких мешкали понад 100 людей.
11 Жовтня, 2023 р., 08:27
При Київській обласній військовій адміністрації створена робоча група «Прозорість та підзвітність». До її складу увійдуть представники правоохоронних органів, НАЗК та інших антикорупційних інституцій. Буде сформовано пакет конкретних антикорупційних заходів, які виконуватимуть КОВА, всі райони та громади Київщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь