Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2023 р., 15:22
Забезпечення населення якісною питною водою є однією із найбільш пріоритетних проблем сьогодення. Ця проблема стосується як централізованого, так і децентралізованого водопостачання. Невідповідність питної води санітарно-епідеміологічним вимогам є основною причиною підвищення захворюваності серед населення на такі інфекційні захворювання, як: вірусний гепатит А, дизентерія, черевний тиф, холера, ротавірусні інфекції, лептоспіроз тощо, а також хвороби пов’язані з хімічним забрудненням води (водно-нітратна метгемоглобінемія, флюорози тощо). На жаль, заходи з покращення якості колодязної води у більшості випадків не забезпечують помітних зрушень.
05 Жовтня, 2023 р., 16:02
Бібліотеки Київщини вже списали понад 400 тисяч примірників російськомовних книжок та літератури російських авторів. Процес вилучення таких видань та поповнення фондів книгозбірень регіону триває. Про це повідомила під час брифінгу директорка Департаменту культури та туризму Київської обласної військової адміністрації Анна Куценко.
05 Жовтня, 2023 р., 16:00
Поради, як не потрапити в пастку шахраїв на ринку праці.
05 Жовтня, 2023 р., 16:00
Вікна ще на 1 млн доларів США отримає Київщина, щоб замінити їх на пошкоджених внаслідок бойових дій об’єктах. Таку додаткову допомогу пообіцяв Київській області засновник некомерційної організації GEM (Global Empowerment Mission) Майкл Каппоні днями під час зустрічі з начальником Київської обласної військової адміністрації Русланом Кравченком. Про це начальник КОВА повідомив на своїй сторінці у Facebook.
05 Жовтня, 2023 р., 08:40
Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко провів координаційну нараду з представниками правоохоронних та контролюючих органів із метою посилення протидії незаконному обігу підакцизних товарів на Київщині. Обласна влада спільно з представниками Бюро економічної безпеки України, Служби безпеки України, Національної поліції України, прокуратури, митної служби та податкової боротиметься з незаконним виробництвом алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин для електронних сигарет.
04 Жовтня, 2023 р., 16:38
У селі Медвин Білоцерківського району відбулося відкриття муніципальної мобільної телемедичної служби. Медвинська амбулаторія загальної практики сімейної медицини відсьогодні стала учасником проєкту «Телемедична допомога». У презентації проєкту взяли участь начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Гаель Весьєр, представники французьких організацій-партнерів та місцевої влади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь