Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Березня, 2018 р., 16:35
Увага: конкурс!
20 Березня, 2018 р., 16:01
    Районна  Рада дітей Білоцерківщини діє на території району більше 10 років.  У зв’язку із утворенням Узинської міської ОТГ педагоги-організатори та лідери учнівського самоврядування громади 14 березня вперше  зустрілися, щоб створити дитячу організацію Узинської громади. Під час зустрічі лідерам вдалось вирішити ряд питань. 
20 Березня, 2018 р., 15:59
19 Березня, 2018 р., 16:39
    19 лютого у НВК «Узинська гімназія» відбулася зустріч з ментором Георгієм Арабулі та студентами Київської Академії Лідерства, які на своєму досвіді та прикладі показали, як лідерські якості сучасної української молоді можуть вплинути на власний вибір майбутнього життя, зробити зміни у собі, зміни у країні.
19 Березня, 2018 р., 12:10
    14 березня 2018 року Грушовий Данило, учень Узинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, під керівництвом тренера-викладача Ломтадзе І.З. брав участь у зональному Чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед юнаків 2013-2004 р.н. Наш юний спортсмен представляв не лише Узинську громаду, а й Київщину. У нелегкій боротьбі Данило здобув перемогу у ваговій категорії до 100 кг – на п’єдесталі він посів перше місце. Це результат наполегливої праці як юного борця, так і його наставника Іраклія Зурабовича, які вдячні за підтримку спорту і голові громади В.Ю.Гринчуку, і людям, не байдужим до спорту: депутату міської ради А.Письменному, М.Легкодуху. А нашому юному чемпіону бажаємо нових перемог на чемпіонаті України, який відбудеться в травні 2018 року у м.Рівному.
16 Березня, 2018 р., 18:02
      16 березня в Центрі дозвілля та відпочинку молоді «Зоря», Узинської   міської  об’єднаної територіальної громади, відбувся захід з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Основна мета якого - відзначити кращих комунальників громади та подякувати їм за невтомну працю.
16 Березня, 2018 р., 12:01
ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ДЛЯ ІСПИТУ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД УЗИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
16 Березня, 2018 р., 08:30
  Щиро вітаємо з професійним св'ятом - Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.    Перш за все завдяки комунальникам з року в рік змінюється загальний вигляд нашої громади: вона стає більш чистою, впорядкованою, освітленою, квітучою. Поліпшується якість водопостачання і водовідведення, утримання будинків та прибудинкових територій. Напередодні професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування висловлюємо  щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей людям, поліпшення умов їх побуту стало сенсом життя.       Бажаємо вам, шановні комунальники і побутовики, досягнення нових професійних висот. Хай вашими постійними супутниками будуть міцне здоров’я, добрий настрій, достаток і тепло родинних осель. Упевнені, що Ваші зусилля й надалі сприятимуть зростанню комфортності життя наших жителів, забезпеченню найповнішого задоволення їхніх потреб, розширення асортименту послуг, наближення їх якості до міжнародних стандартів. Досить символічно, що ваше свято призначене саме на цю пору весни і розквіту. Будемо вірити, що ми разом подолаємо всі негаразди і зробимо нашу громаду  справді гарною  і затишною. Дякуємо  всім за щоденну працю.
14 Березня, 2018 р., 10:46
     14 березня в Україні вперше відзначають День українського добровольця. З цієї нагоди голова Узинської об'єднаної територіальної громади Віталій Юрійович Гринчук щиро вітає та виносить слова подяки  усім нашим землякам-волонтерам, добровольцям, військовим за безкорисливу, добровільну працю на благо процвітання і миру на рідній землі. Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист Батьківщини, боронять незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України від агресора. Героїзм і мужність воїнів-добровольців є могутнім стимулом утвердження військово-патріотичного духу суспільства та зміцнення Українського війська.      День українського добровольця стане однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців. Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо очистити святу українську землю і об’єднати весь український народ під єдиним гаслом «Слава Україні! Героям слава!», яке вже зараз лунає в кожному куточку нашої держави.      Переконаний, що ці важкі для нашої країни останні роки загартували українців і об’єднали тісною дружбою, святою вірою у непереможний народ і єдину націю заради майбутніх поколінь. Слава українським добровольцям!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь