Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2018 р., 12:15
     Дата проведення свята була взята недарма, а приурочена до першого польоту людини в космос. Ним став льотчик-космонавт СРСР Юрій Гагарін. Він здійснив політ на космічному кораблі "Восток-1" 12 квітня 1961 року.
06 Квітня, 2018 р., 10:36
      З 1 січня 2018 року вступила в дію законодавча норма про заборону захоронення неперероблених побутових відходів, тобто вже нині всі відходи підлягають переробці в обов’язковому порядку. Забезпечити  захоронення лише переробленого сміття зобов’язана місцева влада. Але до цього часу не створено жодних законодавчих механізмів для реалізації цієї норми, хоча проблема переробки та утилізації сміття сьогодні вкрай болюча практично для усіх українських міст та селищ. Тому «сміттєве» питання вкрай важливо вирішувати системно та якнайшвидше. Асоціація міст України вважає, що найближчим часом вкрай необхідно ухвалити законопроекти, які дозволять створити комплексну систему поводження з побутовими відходами в країні.    АМУ підтримує ухвалення пакету екологічних законопроектів, що забезпечать комплексну реформу поводження з ТПВ в Україні - № 4835-д, №4836, №4837, №6602  як таких, що: створять організаційні і фінансові передумови для становлення цивілізованої системи поводження з ТПВ; стимулюватимуть розвиток галузі, нададуть повноваження органам місцевого самоврядування для організації переробки та утилізації побутових відходів.     30 березня Асоціація міст України звернулася до Верховної Ради України з проханням підтримати прийняття законопроектів №4835-д, №4836, №4837, №6602 у першому читанні (лист АМУ).
06 Квітня, 2018 р., 10:27
      До відома мешканців селищ Вербова, Тарасівка та Відділення Воровського!
04 Квітня, 2018 р., 08:55
     На виконання розпорядження Узинського міського голови від 04.04.2018 № 35 Про організацію та проведення громадського обговорення проекту Статуту Узинської міської об’єднаної територіальної громади; враховуючи матеріали, напрацьовані робочою групою з підготовки пропозицій щодо розробки проекту Статуту Узинської міської об’єднаної територіальної громади; з метою врахування громадської думки із зазначеного питання, проект статуту виноситься на громадське обговорення .
02 Квітня, 2018 р., 16:24
      2 квітня 2018 року відбулась «історична» подія нашої новоствореної громади. Сьогодні лідери Дитячої Ради Узинської громади та Узинський міський голова Віталій Гринчук зустрілись, щоб обговорити ряд питань щодо подальшої співпраці. На зустрічі були присутні лідери учнівського самоврядування всіх навчальних закладів громади. Активну молодь  цікавили питання дозвілля дітей, розвиток спорту, культури та освіти в нашій громаді. Обговорили і ряд питань «дорослого характеру», серед яких - сполучення між населеними пунктами ОТГ, стан доріг, екологічна ситуація в громаді, інформування населення про діяльність Узинської міської ради. Віталій Юрійович дав вичерпні відповіді на всі поставлені учнівським самоврядуванням питання, а лідери, в свою чергу, поділилися планами своєї організації та заручилися підтримкою міського голови.
02 Квітня, 2018 р., 14:57
      Щороку в Україні проводяться олімпіади з різних навчальних дисциплін. Вони мають декілька етапів – шкільний, районний, обласний та всеукраїнський. У 2017-2018 навчальному році на обласному етапі олімпіад перемогу здобули такі учні:
29 Березня, 2018 р., 16:55
Увага! В звязку з розчисткою траси по ПЛ-0,4кВ буде перерва в подачі електроенергії в с.Іванівка по вул. Дружби та вул.Квітнева 10.04.18 з 08.00 до 17.00 Дякуємо за розуміння!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь