Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Жовтня, 2023 р., 15:21
   Прощання із загиблим Героєм
20 Жовтня, 2023 р., 12:13
УВКБ ООН, Агентство ООН у справах біженців, відремонтувало понад 2 200 приватних будинків на Київщині в одному з найбільш постраждалих регіонів унаслідок повномасштабного російського вторгнення. Загалом в області обстрілами було зруйновано або пошкоджено понад 28 тис. будівель, у тому числі приватні будинки, школи, а також адміністративні та соціальні об’єкти. З них повністю зруйновано майже 4 500 приватних і багатоповерхових будинків.
20 Жовтня, 2023 р., 08:20
У селі Софіївська Борщагівка відбулося заселення перших мешканців до квартирного комплексу, викупленого американськими благодійниками для постраждалих від війни. 52 родини, які втратили власні оселі, отримали ключі від квартир. Це 139 людей із Донецької, Луганської, Херсонської та інших найбільш постраждалих внаслідок збройної агресії рф областей.
20 Жовтня, 2023 р., 08:18
19 жовтня Президент України Володимир Зеленський із робочою поїздкою побував у Київській області. Він ознайомився з перебігом відновлення приватного сектора та багатоквартирних будинків у низці населених пунктів.
19 Жовтня, 2023 р., 18:38
    Захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, загинув наш земляк, житель села мала Антонівка –
19 Жовтня, 2023 р., 16:22
Наразі в Київській області військові та цивільні можуть безоплатно пройти стаціонарну реабілітацію у 3 кластерних та надкластерних лікарнях. До кінця 2023 року на виконання доручення Міністерства охорони здоров’я така допомога стане доступною в усіх 13 медичних закладах відповідного рівня. Про це під час брифінгу повідомила в. о. директора Департаменту охорони здоров’я Київської ОВА Любов Крикливець.
19 Жовтня, 2023 р., 10:08
         Начальник сектору превенції відділу поліцейської діяльності № 1 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області капітан поліції Олександр Карпюк зазначив, що в ІКС «ІПНПУ» (єдиний облік заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події) за 9 місяців 2023 року зареєстровано 2804 звернення громадян різного характеру. З них дільничними офіцерами поліції було розглянуто 732 звернення та прийнято законне рішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь