Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Жовтня, 2023 р., 11:34
Виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених вибухами, несе значну загрозу життю та здоров’ю людей, а також системам життєзабезпечення населення. Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, які здатні за певних умов (або при дії на них) вибухати.
30 Жовтня, 2023 р., 11:33
З початку року послугами Київської обласної служби зайнятості скористалися 33,7 тис. осіб, з них 9,2 тис. – молодь у віці до 35 років.
30 Жовтня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
30 Жовтня, 2023 р., 08:36
На Київщині тривають перевірки об’єктів відбудови. Спецкомісія перевірила процес робіт в Ірпені. Зокрема, відбудову дитячого садка та трьох багатоповерхівок. На одному з об’єктів довелося викликати поліцію. Про це розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
30 Жовтня, 2023 р., 08:33
У Київській ОВА розпочали щотижневе обговорення питань забезпечення прозорості, підзвітності, управління та якості процесу відбудови житла в області. Цього тижня йшлося про обʼєкти, які відбудовують коштом UNITED24 та Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. 
27 Жовтня, 2023 р., 10:33
У Київській обласній військовій адміністрації провели першу нараду з питань забезпечення прозорості, підзвітності, управління та якості процесу відбудови житла на Київщині. Нарада відбулася під головуванням начальника КОВА Руслана Кравченка, за участі заступників голови Київської ОДА, представників спостережної ради з питань відбудови, робочої групи «Прозорість та підзвітність», підрядників.
27 Жовтня, 2023 р., 08:21
У терапевтичному відділенні Київського обласного онкологічного диспансеру облаштували укриття. У ньому одночасно можуть перебувати понад 200 пацієнтів. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, який сьогодні побував на відкритті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь