Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2023 р., 10:20
Структурні підрозділи Київської ОВА взяли участь у презентації нового функціоналу системи Прозорро  – «Обґрунтування потреби». Захід був організований Міністерством економіки України спільно з Офісом Президента України. Нововведення представила заступниця міністра економіки Надія Бігун.
14 Грудня, 2023 р., 10:15
У Вишгородському районі відбулися спільні командно-штабні навчання з організації взаємодії територіальних/регіональних органів та підрозділів Міністерства внутрішніх справ, центральних органів виконавчої влади та Національної гвардії України щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Київської області. Захід за участі начальника Київської ОВА Руслана Кравченка провели вже вдруге.
13 Грудня, 2023 р., 16:03
У Бучанському районі коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють Бузівський академічний ліцей. Капітальний ремонт закладу передбачає повне відновлення конструктивного та функціонального стану, який виник у зв’язку з пошкодженням об’єкта внаслідок воєнних дій на території Київської області.
13 Грудня, 2023 р., 09:16
В Київській області розпочалися роботи з налагоджування альтернативного зв’язку для населених пунктів, де взагалі відсутнє покриття через атаку на «Київстар». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.
12 Грудня, 2023 р., 16:47
Київська ОВА вживає всіх заходів, щоб жителі області попри збій у роботі мобільного оператора «Київстар» вчасно отримували інформацію про сигнал «Повітряна тривога». Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
12 Грудня, 2023 р., 16:30
На Київщині триває відновлення житлових об’єктів за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Серед них – 10-поверхівка в Гостомелі на вулиці Свято-Покровська, 73е.
12 Грудня, 2023 р., 15:02
Через порушення умов скасовується договір на закупівлю 1000 FPV дронів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
12 Грудня, 2023 р., 14:51
Представники НАЗК провели навчальну нараду щодо запобігання корупції та з питань формування політики доброчесності і електронного декларування. У заході взяли участь голова КОДА Руслан Кравченко, а також працівники КОДА, зокрема уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій і територіальних громад Київщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь