Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Грудня, 2023 р., 15:22
У Київській області спостерігається ріст захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції серед населення. Так, за минулий тиждень у порівнянні з попереднім показник зріс на 12% та перевищив епідемічний поріг на 2,8%. Більше половини захворілих – діти. Про епідемічну ситуацію із захворюваності у пристоличному регіоні розповіла під час брифінгу генеральна директорка Київського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Наталія Родина.
20 Грудня, 2023 р., 14:14
У Ворзелі в Київському обласному центрі ментального здоров’я відкрили відділення медико-психологічної реабілітації. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.
20 Грудня, 2023 р., 09:40
У смт Макарів за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють черговий багатоквартирний житловий будинок. У п’ятиповерхівці на 30 квартир за адресою: вул. Олександра Довженка, 34 до війни мешкали 76 людей. Зараз тут проживає 40 осіб. 
19 Грудня, 2023 р., 16:42
18 грудня в Бучі відкрили першу в країні фабрику-кухню. Проєкт реалізований за ініціативи першої леді Олени Зеленської та за підтримки мецената Говарда Баффета.
18 Грудня, 2023 р., 16:35
       Узинська громада є однією з 8-ми пілотних громад України і з 2022 року бере участь у проєкті «Німецько-український агрополітичний діалог». Мета співпраці – підвищення спроможності громад щодо аграрного виробництва та сільського розвитку.      
18 Грудня, 2023 р., 09:19
У Київській області проживає найбільша кількість людей в Україні, постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи. Київська обласна військова адміністрація приділяє велику увагу саме цій категорії населення. У 2023 році на Київську область за бюджетною програмою «Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» було спрямовано державних коштів на загальну суму понад 471 млн грн. Про це повідомив під час брифінгу директор Департаменту соціального захисту населення Київської ОВА Ігор Мещан.
15 Грудня, 2023 р., 11:47
У Вишгородському районі провели третє виїзне засідання групи «Прозорість та підзвітність». Засідання відбулося за участю начальника Київської ОВА Руслана Кравченка, першого заступника голови КОДА Миколи Бойка, начальника Вишгородської РВА Олексія Данчина, голів громад та представників правоохоронних органів, народного депутата Ольги Василевської-Смаглюк.
14 Грудня, 2023 р., 16:15
У селі Озера Гостомельської громади повноцінно відновила роботу гімназія № 1. На території навчального закладу розташовані два корпуси, в одному з яких навчаються школярі. В іншому корпусі функціонує дошкільне відділення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь