Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Січня, 2024 р., 16:50
Згідно повідомлення Державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» у                  смт Рокитне Білоцерківського району Київської області у січні виявлено випадок захворювання дитини  (школяра) на вірусний гепатит А. Дитина перебуває на стаціонарному лікуванні.  При проведенні епідеміологічного розслідування серед контактних осіб в домашньому осередку хвороби, після медичного та лабораторного обстеження, виявлено ще одну дитину, інфіковану вірусом гепатиту А (вихованця дитячого садка). На підставі даного факту своєчасно проведено санітарно-епідеміологічне розслідування обох випадків, дезінфекцію в осередку інфекційної хвороби. В закладах освіти, які відвідували захворілі діти, проводиться комплекс профілактичних заходів. Також лікарями проведено медичне обстеження  57 контактних осіб  та встановлено за ними постійне медичне спостереження. Серед обстежених контактних осіб наразі інфікованих  вірусом гепатиту А не виявлено.
29 Січня, 2024 р., 12:26
Акція Герой рятувальник року!
29 Січня, 2024 р., 12:25
Обережно! Тонка крига!
29 Січня, 2024 р., 11:06
Питання конкурентоспроможності на ринку праці завжди актуальне, адже успішність кожного залежить від готовності до розвитку та самовдосконалення.  Служба зайнятості пропонує громадянам отримати ваучер на навчання за допомогою якого можна пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію, аби покращити свій соціальний статус та матеріальне становище, адаптуватися на новому місці після вимушеного переміщення.
29 Січня, 2024 р., 09:25
Багато знакових подій пережив український народ за всю історію свого існування. На жаль, ледь не кожна сторінка нашої історії омита кров’ю Героїв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь