Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Квітня, 2023 р., 15:16
   У Київській області продовжується відновлення об’єктів, пошкоджених через російську військову агресію. Роботи проводяться за кошти, виділені з резервного фонду державного та місцевих бюджетів, за сприяння міжнародних партнерів, організацій та фондів. Уже відновлено повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності 11 784 об’єкти. Про це повідомив заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.
24 Квітня, 2023 р., 10:33
Роботи з відновлення сполучення із селищем Іванків Вишгородського району через річку Тетерів на завершальному етапі. Про це повідомив у своєму Facebook голова Київської ОВА Руслан Кравченко.
24 Квітня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
22 Квітня, 2023 р., 10:20
   21 квітня відбулося засідання Координаційної ради учасників бойових дій, волонтерів і членів сімей загиблих при Київській обласній військовій адміністрації. У заході взяли участь голова Київської ОВА Руслан Кравченко, заступники голови КОВА Сергій Білецький, Жанна Осипенко, Віталій Власюк, керівництво структурних підрозділів адміністрації, т.в.о. голови Координаційної ради Ірина Гук, представники ветеранських і волонтерських організацій, які опікуються питаннями ветеранів та їхніх сімей.
21 Квітня, 2023 р., 08:36
   За сприяння Японського уряду та ПРООН в Україні для потреб критичної інфраструктури Київщини надали 5 потужних генераторів. На церемонії передачі були присутні  Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Кунінорі Мацуда, постійний представник ПРООН в Україні Яко Сільє, заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Бутенко та заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.
20 Квітня, 2023 р., 09:15
   19 квітня представники закордонних партнерів відвідали Київщину. Високі гості мали змогу поспілкуватися з колегами із постраждалих населених пунктів регіону та побачити масштаби руйнувань і пошкоджень, завданих від початку повномасштабної війни росії проти України.
20 Квітня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
19 Квітня, 2023 р., 15:18
   19.04.2023 перед відкриттям 26 сесії Узинської міської ради міський голова Віталій Гринчук вручив відзнаки Міністерства оборони України – медалі «За сприяння Збройним силам України» Миколі Петрику та Сергію Тарадаю, мешканцям нашої громади, жителям сіл Сухоліси та Чепиліївка, водіям, які брали участь в евакуації населення з окупованих територій у березні 2022 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь