Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Березня, 2023 р., 10:09
На Київщині до кінця поточного року Київська ОВА спільно з «Фондом енергоефективності» планує відновити та енергомодернізувати щонайменше 150 багатоквартирних будинків. Мова йде про багатоквартирні будинки, що були пошкоджені внаслідок російської військової агресії. Перші 4 будинки вже відновили в Ірпені. Сьогодні один із таких будинків оглянули заступник голови Київської ОВА Микола Бойко, директор «Фонду енергоефективності» Єгор Фаренюк, директор Департаменту житлово-комунального господарства Олександр Попроцький та голова ОСББ Олена Литвиненко.  
30 Березня, 2023 р., 16:09
   Понад рік тому місто Ірпінь стало своєрідним щитом для наступних населених пунктів під час вторгнення російської армії до нашої країни на Півночі. Завдяки його сміливим і відданим жителям вдалося врятувати багато життів, вивезти людей із окупації, але саме місто зазнало величезних руйнувань.   Увесь світ побачив, що вчинили росіяни з містом.   Сьогодні допомогти відбудовувати Ірпінь зголосилися 10 країн, проте це не швидкий процес, адже зруйновано близько 70% міста.   Спогади містян про події під час окупації Ірпеня та про масштаби руйнувань детальніше в сюжеті.   #МістоГероїв Ірпінь. Тут народжується хоробрість 
30 Березня, 2023 р., 10:51
   Після відновлення весняної вегетації  за переходу середньодобової плюсової температури понад +5°С. Залежно від стану поля, заходів догляду  слід віднести: підживлення, захист рослин від збудників хвороб та шкідників, обробка гербіцидами та захист від гризунів. Надзвичайно важливим заходом весняного та літнього догляду за посівами озимих культур є підживлення азотними добривами. Проведення агрохімічного аналізу ґрунту дає можливість якомога точніше розрахувати дози внесення добрив. Однак навесні кореневмісний шар ґрунту на полях озимих культур зазвичай збіднений на поживні речовини, особливо на азотовмісні сполуки, які легко вимиваються в глибші ґрунтові шари. Через це для забезпечення активного розвитку рослин навесні раннє підживлення рекомендовано проводити на більшості полів.        Перше підживлення озимини, називають регенераційне, проводять по мерзлоталому ґрунту за переходу температури понад 0°С, коли верхній ґрунтовий шар перезволожений. За таких умов добрива швидко розчиняються та поглинаються ґрунтовим вбирним комплексом. Особливо важливим це підживлення є для слаборозвинутих посівів.
30 Березня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
29 Березня, 2023 р., 15:02
Своє справжнє обличчя та ставлення до мирних українців російська армія показала в Бучі. Від свідчень тих звірств, що пережили жителі міста в 30 км від української столиці, холоне кров.
28 Березня, 2023 р., 14:24
28 березня - саме в цей день рік тому Сили Оборони звільнили Ірпінь, що стримав ворога на шляху до Києва.
28 Березня, 2023 р., 08:17
Пункти Незламності в Київській області змінюють графік роботи. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
27 Березня, 2023 р., 16:58
   24 березня 2023 року у районі н.п. Костянтинівка Бахмутського району Донецької області, внаслідок артилерійського обстрілу противником загинув справжній патріот своєї країни ВИШНЯК МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ 29.04.1989 р.н., уродженець с.Долматівка Голопристанського району Херсонської області.
27 Березня, 2023 р., 15:59
Селище Бородянка знаходиться в 35 км від столиці.     27 лютого 2022 року через Бородянку пройшла перша танкова колона рашистів, що приїхала з боку Іванкова. Попри те, що в селищі немає ані стратегічних, ані військових об’єктів, окупанти одразу ж, як увійшли, почали обстрілювати житлові квартали.     Протягом усієї окупації містечко бомбардували цілеспрямовано – скидали авіабомби на житлові квартали. російські військові не давали рятувальникам та місцевим жителям розбирати завали, щоб знайти тих, хто міг вижити. Тим, хто намагався це зробити, погрожували зброєю.     Але попри це, жителі Бородянки встояли, показали всьому світу мужність українців. А світлини звірств загарбника в Бородянці облетіли всю планету.    #МістоГероїв Бородянка – тут народжується рішучість 
27 Березня, 2023 р., 14:29
Минає рік, як українським військовим вдалося звільнити всю Київську область від російських загарбників. Пристоличний регіон першим прийняв на себе удар росіян і першим їх вигнав. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь