Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Травня, 2023 р., 16:51
Цього року освітні заклади Київської області завершують навчальний 2022/2023 рік з урахуванням пропущених днів через обстріли та відсутність електроенергії. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
02 Травня, 2023 р., 10:35
     30 квітня 2023 року на базі опорного закладу загальної середньої освіти «Узинський ліцей  №1» Узинської міської ради   відбувся  Всеукраїнський  турнір з греко-римської боротьби.
02 Травня, 2023 р., 08:21
У Київській обласній військовій адміністрації пройшла зустріч із представниками Міжнародної організації з міграції Робертом Моміні, Джо Бушем і Максимом Осаволюком. Київську область представляли голова КОВА Руслан Кравченко, заступник голови КОВА Микола Бойко, представник Управління міжнародного співробітництва.
02 Травня, 2023 р., 08:17
   На території України після Другої світової війни та теперішньої збройної агресії російської федерації залишається велика кількість «неспрацьованих боєприпасів», замінованих територій та вибухівок. Тому знайти сьогодні «небезпечну іграшку» можна у лісі, старому окопі, на свіжозораному полі, власному городі, а також на вулицях міст та сіл. Від таких «знахідок» гинуть дорослі та діти.
01 Травня, 2023 р., 15:02
      У країні втілюється Всеукраїнська програма ментального здоров’я. Знаєте, що виявилося для неї несподіваним викликом? Зовсім не недостатня кількість психологів (спойлер: їх недостатньо в усіх країнах, і зараз держава пришвидшено готує нові кадри). Основною проблемою стала… соціальна стигма. Оце знайоме всім «сильні не ходять до психотерапевта чи психолога, а ми ж усі сильні, треба тримати в собі емоції і  не показувати вигляду».
01 Травня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
01 Травня, 2023 р., 08:18
28 квітня Президентка Словацької Республіки Зузана Чапутова та Президент Чеської Республіки Петр Павел завітали до Київської області. Високих гостей під час візиту до пристоличного регіону супроводжували голова Київської ОВА Руслан Кравченко, перший заступник голови КОВА Дмитро Назаренко, заступник Віталій Власюк, керівники органів місцевого самоврядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь