Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Травня, 2023 р., 08:19
   18 травня в Україні відзначають День вишиванки. Цей день об’єднує навколо себе всіх українців та покликане зберегти наші традиції, які ми передаємо з покоління в покоління.
17 Травня, 2023 р., 16:45
Кожен житель Київщини, який потребує допомоги, має бути впевненим, що отримає повний спектр медичних послуг, і головне – поруч з оселею. Про це зазначив голова Київської ОВА Руслан Кравченко під час робочої поїздки до Іванківської центральної районної лікарні. Медичний заклад Руслан Кравченко відвідав разом із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком, першим заступником голови КОВА Дмитром Назаренком і заступником Віталієм Власюком.
17 Травня, 2023 р., 10:52
   16 травня 2023 року Узинську міську територіальну громаду відвідав засновник і керівник Американського Благодійного Фонду URGENT Олександр ТОПОРОВСЬКИЙ.
17 Травня, 2023 р., 10:07
На Київщині розпочали підготовку до опалювального сезону 2023/2024 року. Відповідне розпорядження підписав голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. Про це очільник обладміністрації повідомив у своєму Facebook.
17 Травня, 2023 р., 08:36
Сьогодні життя випробовує нас так, що неможливо почуватися добре. У таких ситуаціях нормально тривожитися, боятися, не спати. Але з часом негативні емоції виснажують.
17 Травня, 2023 р., 08:35
Наразі в інтернеті можна реалізувати ряд базових потреб – від придбання необхідних продуктів харчування, ліків і побутових товарів, до сплати комунальних платежів, пошуку та оренди приміщень тощо. Проте така онлайн-активність призвела до зростання шахрайства в інтернеті. 
16 Травня, 2023 р., 14:58
   Ми завжди турбуємось про безпеку дітей, але тепер причин для хвилювання стало набагато більше.  Адже Україна визнана однією з найбільш замінованих країн у світі.      Якщо діти самі йдуть до школи й додому або граються на подвір'ї без нагляду дорослих, необхідно навчити їх основних правил поводження з вибухонебезпечними предметами:  - не можна наближатися, тим більше торкатися вибухонебезпечних предметів;  - слід покликати дорослих і повідомити їм про знахідку;  - відійти на безпечну відстань і зателефонувати за номером 101;  - пам'ятайте, що від спалахів світла та радіосигналів міна може вибухнути.      Повторюйте ці прості, але життєво важливі правила з дітьми щоразу, коли вони виходять на вулицю.
16 Травня, 2023 р., 08:38
   Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко 15 травня зустрівся з переможницями Чемпіонату Європи з вільної боротьби, мешканками Київщини – Аліною Грушиною та Іриною Коляденко. У Загребі (Хорватія) дівчата вибороли золоті медалі. Про це очільник КОВА написав на своїй сторінці у Facebook.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь