Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Червня, 2023 р., 08:24
Питання безпеки та допомоги людям мають бути пріоритетними для місцевої влади. На цьому акцентував увагу начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко під час робочої наради з керівництвом та представниками територіальних громад Фастівського району.
19 Червня, 2023 р., 08:14
До України з миротворчою місією прибула африканська делегація. Президенти Південно-Африканської Республіки Сиріл Рамафоса, Союзу Коморських островів Азаль Ассумані, Сенегалу Макі Салл, Республіки Замбія Хакаінде Хічілема, Премʼєр-міністр Арабської Республіки Єгипет Мустафа Мадбулі, Міністр закордонних справ Республіки Уганда Джедже Одонго та Голова Офісу Президента Республіки Конго Флорент Нциба відвідали місто Буча.
19 Червня, 2023 р., 08:09
На Київщині в рамках UNITED 24 уже відновлюють 7 багатоквартирних будинків, пошкоджених через військову агресію росіян. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
17 Червня, 2023 р., 17:03
     Захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, загинув наш земляк, житель міста Узин –
16 Червня, 2023 р., 11:02
         З початку 2023 року 115 учасників бойових дій скористалися послугами обласної служби зайнятості, 70 з них отримали статус безробітного. 6 демобілізованих УБД – працевлаштовані за сприяння служби зайнятості.
16 Червня, 2023 р., 11:01
   Враховуючи, що компенсація витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні продовжує надаватись роботодавцям і в 2023 році, послуга надаватиметься за умови подання роботодавцем в установленому законодавством порядку податкової квартальної або річної звітності за останній звітний період на дату  подання заяви на отримання компенсації витрат.
16 Червня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
14 Червня, 2023 р., 14:18
     13 червня 2023 року від жителів Узинської громади передано 10-тонну гуманітарну допомогу  Снігурівській громаді, яка  постраждала від руйнування рашистами Каховської ГЕС.
14 Червня, 2023 р., 14:04
   Оновлено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні
14 Червня, 2023 р., 08:34
У Київській області під час розмінування відповідними службами вже знешкоджено майже 210 тисяч вибухонебезпечних предметів. Проте на сьогодні ідентифіковано понад 17 тисяч га небезпечної території. Про це заявив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь