Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Травня, 2023 р., 10:30
Громадянину, який отримав посвідчення “учасника бойових дій” та хоче оформити пільги на оплату житлово-комунальних послуг, потрібно звернутися до органу Пенсійного фонду України та подати заяви:
22 Травня, 2023 р., 09:58
   До середньомісячного сукупного доходу осіб не враховуються суми, які виплачуються в порядку відшкодування шкоди, завданої здоров’ю працівника під час виконання ним своїх трудових обов’язків, а також допомога, компенсація, яка надається відповідно до законодавства або за рішеннями органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, є одноразовою та отримана протягом одного календарного року (пункт 7 Порядку обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 632).
22 Травня, 2023 р., 09:56
   Згідно із Законом України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування“ розмір пенсії напряму залежить від тривалості набутого людиною страхового стажу та величини її заробітної плати, яку вона офіційно отримувала протягом своєї трудової діяльності.  Спрощений механізм добровільної участі громадян у системі пенсійного страхування дозволяє впливати на розмір пенсії, яка буде призначена людині у майбутньому, після досягнення пенсійного віку, оскільки, за нових умов, добровільно сплачувати страхові внески на пенсійне страхування можуть лише особи, які не отримують пенсію, тобто не є пенсіонерами.  Завдяки добровільним внескам можна підвищити розмір майбутньої пенсії. Для тих, хто офіційно не працює, добровільно сплачені внески –– це набутий страховий стаж та заробітна плата для майбутньої пенсії, для працюючих – збільшена заробітна плата.  Отже, якщо людина вже отримує пенсію, то новий механізм сплати добровільних внесків не для неї. Натомість збільшити пенсійні виплати пенсіонера можна, за допомогою благодійних пожертв. У разі здійснення персоналізованої благодійної пожертви 70 % суми спрямовується для виплати пенсії обраному пенсіонерові, а решта 30 % – як фінансовий ресурс на фінансування пенсій інших пенсіонерів.
22 Травня, 2023 р., 09:54
    Особи, які досягли 16-річного віку та не належать до осіб, яким призначено пенсію у солідарній системі можуть укласти договір з Пенсійним фондом України. Також Договір про добровільну сплату страхових внесків, можна укласти на користь третьої особи, крім особи, інформація про яку відсутня в інформаційній базі системи персоніфікованого обліку.
22 Травня, 2023 р., 09:52
Житлові субсидії на неопалювальний сезон, який триває з 1 травня по 30 вересня, буде продовжено більшості домогосподарств автоматично. 
22 Травня, 2023 р., 09:38
   19 травня в Білоцерківському Будинку органної музики відбувся фестиваль вокально-хорового мистецтва «Білоцерківська тоніка».
22 Травня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
22 Травня, 2023 р., 08:07
   «Завершуємо цей дуже непростий, але дуже важливий тиждень. У п’ятницю – Ліга арабських держав. Субота й неділя – G7 плюс Україна, і ще розширений формат – «Сім» плюс партнери, зокрема глобальний Південь, плюс Україна. Інтенсивно.      Сьогодні, в неділю, тут, у Хіросімі, Україна була дійсно почесним учасником роботи «Великої сімки». Українська тематика – центральна, шана до всіх українців – особлива. Дякую «Сімці»!       Зустріч із Президентом Байденом – і, як завжди, стаємо сильніші після таких переговорів. Зустріч із лідером Індонезії – змістовно. Зустріч із Президентом Республіки Корея – є потенціал для міцних відносин. Зустріч із Прем’єр-міністром Канади Трюдо – дякую, Джастіне. Поспілкувався з лідерами Вʼєтнаму та Австралії. Окремо й детально говорили з Премʼєр-міністром Японії – будемо посилювати співпрацю. Була і дуже важлива церемонія та звернення – в Музеї миру в Хіросімі…      Світ чує нашу позицію. Захист і гарантії безпеки, повернення всіх наших територій та всіх наших людей, справедливість і реалізація нашої формули миру… По кожному суттєвому для України пункту маємо розуміння зі світовою більшістю. І разом будемо збільшувати український потенціал».
20 Травня, 2023 р., 09:25
Київська область отримає вікна на суму 1 млн дол для встановлення на об’єктах, пошкоджених внаслідок повномасштабного вторгнення росії. Про це повідомив у себе на Facebook очільник Київської ОВА Руслан Кравченко. 
19 Травня, 2023 р., 16:17
До «Дня вимірювання артеріального тиску»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь