Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Травня, 2023 р., 08:15
      Основна мета «Скажи чесно, ти як?» – допомогти українцям подолати пов’язаний із війною стрес і наслідки пережитих травматичних подій, сформувати культуру піклування про ментальне здоров’я та запобігти розвитку психічних розладів. А також показати, що говорити про своє внутрішнє зовсім не соромно, навпаки – це має велике значення у боротьбі зі стресом.
30 Квітня, 2023 р., 08:46
Шановні прикордонники!
28 Квітня, 2023 р., 14:54
Голова Київської ОВА Руслан Кравченко побував в Українці, де вранці внаслідок падіння уламків російської ракети є влучання в багатоповерховий будинок.
27 Квітня, 2023 р., 15:13
Станом на 1 квітня 2023 року в Київській області функціонують 196 точок доступу громадян до адміністративних послуг. А саме: 64 ЦНАПи, 1 територіальний підрозділ та 131 віддалене робоче місце ЦНАП. Про це повідомили в Департаменті економіки Київської ОВА.
27 Квітня, 2023 р., 08:58
   Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
26 Квітня, 2023 р., 16:47
Одна з її бригад – «Буревій» – сформована на базі першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка. У ній поєдналися міць бійців Національної Гвардії України нового типу із сучасним озброєнням. Її оснащення кардинально відрізняється від того, що було раніше. Це перша бригада Національної гвардії, що отримала важку бронетехніку й гаубичну артилерію.
26 Квітня, 2023 р., 11:56
   Щороку 26 квітня в Україні відзначають День пам’яті Чорнобильської трагедії та вшановують полеглих учасників ліквідації наслідків аварії.
26 Квітня, 2023 р., 09:04
     26 квітня 1986 року Україна пережила смертоносну аварію на Чорнобильській АЕС. Відтоді цей весняний день для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії. Слово "Чорнобиль" стало знаком біди для мільйонів громадян, символом значних матеріальних і духовних втрат суспільства.      Пам'ятаючи про темні сторінки історії, ми ніколи не повинні забувати героїзму пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, представників усіх професій, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їхній подвиг назавжди записаний у літопис людської мужності й навічно залишиться в пам'яті українського народу.      Промені смерті не змогли знищити дух героїзму, солідарності і самовідданості тих чоловіків і жінок, які боролися в Чорнобилі з ядерною стихією.      Ми схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов'язок перед рідною землею і рідним народом – зупинив ескалацію катастрофи, унеможливив її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав.      37-му весну ми разом згадуємо і сумуємо за героями, які віддали власні життя заради наших. Вічна і світла їм пам'ять… Безмежна шана і доземний уклін ліквідаторам, які живуть поряд з нами. Щиро бажаємо вам щастя, довгого життя без проблем і хвороб, миру, благополуччя і добробуту.      Відлуння біди стихне ще не скоро. Її наслідки відчують на собі і майбутні покоління. Проте ми маємо з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на помилках, зробити все можливе, аби подібне не повторилося, берегти тих, хто жертвував своїм життям, здоров’ям, рятуючи світ.
25 Квітня, 2023 р., 16:22
   Рух транспорту переправою через річку Тетерів до селища Іванків Вишгородського району відновлено. Про це повідомив у своєму Facebook голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
25 Квітня, 2023 р., 11:38
   Білоцерківський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє про те, що у відповідності до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів», наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10 лютого 2016 року № 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам» (далі – Порядок), зареєстрований в Мін'юсті 12 березня 2016 року за № 382/28512 (із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства економіки № 142-22 від 21.01.2022), з 15.02.2022 викладений у новій редакції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь