Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Квітня, 2023 р., 14:56
Міністерство внутрішніх справ України отримало десятки тисяч заяв від добровольців, які хочуть долучитися до «Гвардії наступу». Саме тому вирішили продовжити набір та створити нову бригаду – «Хартію». Про це в ефірі «Єдині новини» повідомила заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.
12 Квітня, 2023 р., 16:09
У Київській ОВА пройшла розширена нарада щодо формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я регіону. Захід відбувся під головуванням очільника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка. Серед присутніх – представники Київської ОВА, голови районних військових адміністрацій та територіальних громад, головні лікарі медичних закладів області. 
12 Квітня, 2023 р., 14:25
12 квітня в Україні відзначається День працівників ракетно-космічної галузі, який припадає і на Міжнародний день космонавтики.
12 Квітня, 2023 р., 08:36
   11 квітня в рамках Проєкту екстреного відновлення та реконструкції JICA відбулася передача Ірпеню двох екскаваторів і п’яти колісних екскаваторів-навантажувачів виробництва Komatsu для реалізації Пілотного проєкту з управління відходами руйнування в Київській області.
12 Квітня, 2023 р., 08:34
   Президент України Володимир Зеленський призначив Руслана Кравченка головою Київської обласної військової адміністрації. Глава держави підписав відповідний указ №204/2023.
10 Квітня, 2023 р., 16:25
     Узинська міська громада з глибоким сумом повідомляє трагічну звістку: захищаючи Україну від російських окупантів, загинув житель нашої громади з міста Узин -
10 Квітня, 2023 р., 11:03
   Сьогодні начальницею Білоцерківського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Ольгою ШУЛЬГОЮ проведена чергова зустріч з платниками податків на тему: «Актуальні питання адміністрування податку на додану вартість та обговорення новацій наказу МФУ №148».
10 Квітня, 2023 р., 09:48
В Україні продовжили запис новобранців до штурмових бригад «Гвардії наступу». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога.
10 Квітня, 2023 р., 09:10
Окупанти зайшли в село Гаврилівка, що на Київщині, в перші дні повномасштабної війни. 25 лютого тут пройшла колона ворога з понад 400 одиниць техніки.
10 Квітня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь