Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Липня, 2023 р., 11:01
У Київській обласній військовій адміністрації презентували перші напрацювання геральдистів нового герба та прапора області депутатам Київської облради, керівникам громад та мерам міст. Далі – буде широке обговорення в громадах.
25 Липня, 2023 р., 08:27
   Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!
24 Липня, 2023 р., 15:40
   Європейські країни продовжують підтримувати громадян України, що змушені були залишити країну у зв’язку із повномасштабним вторгненням російської федерації. З цією метою розроблені спеціальні інформаційні матеріали українською мовою для біженців з України, які можуть їм допомогти у пошуку роботи та ознайомлять із основними правилами працевлаштування у відповідній країні, а також містять корисні контакти та телефони екстрених служб.
24 Липня, 2023 р., 11:20
   Київський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.
24 Липня, 2023 р., 08:21
   Для недопущення спалаху та розповсюдження кору на території України 17 липня стартувала загальнонаціональна кампанія з вакцинації. Про її реалізацію у Київській області розповіли під час брифінгу заступниця директора – начальниця управління з лікувальної роботи Департаменту охорони здоров’я Київської ОВА Любов Крикливець та завідувачка відділу імунопрофілактики Київського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Наталія Головінська.
24 Липня, 2023 р., 08:12
   Днями начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко з представниками КОВА відвідав військовослужбовців 72-ї механізованої бригади ім. Чорних Запорожців і передав їм автомобілі та безпілотники.
24 Липня, 2023 р., 08:10
   Київська область – одна з найбільш постраждалих внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації. Загалом зруйновано та пошкоджено більше 27 тисяч об’єктів, із яких понад 24 тисячі – житловий фонд. Про процес відбудови в регіоні розповів під час брифінгу начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь