Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Липня, 2023 р., 08:30
Шановні медичні працівники, ветерани охорони здоров’я Узинської територіальної громади! 
27 Липня, 2023 р., 08:25
У Бородянці на Київщині завершили будівництво нового мосту через річку Здвиж. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 
26 Липня, 2023 р., 16:01
   З початку повномасштабного вторгнення послугами Київської обласної служби зайнятості скористались 2,4 тис. внутрішньо переміщених осіб, з яких працевлаштовано 564 особи.
26 Липня, 2023 р., 15:47
Ще кілька років тому було помічено, що перед святим Валентином на понад 20% зростає використання додатку для знайомств Tinder. Самотні люди  у цей день роблять відчайдушну спробу терміново знайти собі пару. А тут ще й війна, коли відчувається гостра потреба в людському теплі,  і тимчасова самотність особливо неприємна.  
26 Липня, 2023 р., 10:22
У Київській ОДА розробляється Каталог відновлення області. Він буде містити інформацію про об’єкти, які були відновлені протягом 2022 року за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету. Про це розповів під час брифінгу заступник голови КОДА Микола Бойко.
25 Липня, 2023 р., 14:43
     Ризики потрапити у ситуацію торгівлі людьми завжди збільшуються через війни, стихійні лиха та інші кризи. Які ситуації можуть свідчити про ці ризики? Як діють злочинці? Що робити у таких ситуаціях, куди звертатись? Про все це - у соціальній рекламі "Торгівля людьми: пильнуй, помічай, реагуй” для телемарафону “Єдність", який розробив проєкт “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe), що фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International Ltd., у співпраці з Міністерством соціальної політики України.
25 Липня, 2023 р., 12:48
   Експерти громадської організації «Електронна республіка» у співпраці з Державною регуляторною службою України та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у межах реалізації ініціативи «Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату» розробили інфографіку з роз'ясненнями бізнесу щодо регуляторної політики у воєнний період.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь