Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Липня, 2023 р., 08:27
   На Київщині погодили рішення про виплату понад 112 млн грн за програмою єВідновлення. Про це повідомив під час брифінгу заступник начальника Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко. 
28 Липня, 2023 р., 15:51
У червні Уряд України затвердив Державну цільову соціальну програму протидії торгівлі людьми на період до 2025 року, робота над якою продовжувалась тривалий час.
28 Липня, 2023 р., 14:28
   Заклади освіти Київщини готують до нового навчального року, здійснюють ремонти та будівництва укриттів, облаштовують класи, їдальні, спортивні зали. На території Київської області для закладів освіти облаштовано 1249 укриттів, які загалом можуть вмістити 267,9 тис. осіб.
28 Липня, 2023 р., 14:20
     Узинська міська територіальна громада щиро вдячна голові Київської ОВА Руслану Кравченку за оперативну допомогу при ліквідації наслідків, спричинених буревієм, що пронісся територією громади 26 липня 2023 року.
28 Липня, 2023 р., 11:47
   Мікрогрант на старт або розвиток бізнесу отримають ще 24 мешканці Київщини. Вони стали черговими переможцями програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» за підсумками 11-го у цьому році періоду подачі заяв, який тривав з  19 червня по 2 липня. Грантові кошти планують спрямувати на відкриття кавярень, продуктових магазинів, медичних кабінетів загальної практики, швейних майстерень та цехів, у сферу будівництва тощо.
28 Липня, 2023 р., 08:05
Шановні жителі Узинської громади!
27 Липня, 2023 р., 15:26
На Київщині триває вступна кампанія до коледжів та закладів професійно-технічної освіти. Наразі у кожному закладі працюють приймальні комісії. Про це під час брифінгу розповіла заступниця начальника Київської ОВА Жанна Осипенко.
27 Липня, 2023 р., 14:34
У березні цього року в Нью-Йорку проходила 67 сесія Комісії зі становища жінок (CSW) – органу Економічної і соціальної ради ООН.  Вона визнала поточним пріоритетом питання інновацій та технологічних змін, а також освіту в епоху цифрових технологій для досягнення гендерної рівності та розширення прав і можливостей усіх жінок і дівчат.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь