Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Серпня, 2023 р., 15:17
Громади Київщини отримали ще 8 нових нових шкільних автобусів. Це вже друга партія, перші 10 були передані громадам минулого тижня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.
08 Серпня, 2023 р., 11:03
   Головне управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків, що обов’язок використання РРО/ПРРО під час здійснення розрахункових операцій  набрав чинності ще із 01 січня 2022 року. Проте  під час воєнного стану Законом України від 15.03.2022 № 2120-IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» доповнено п. 12 розд. ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 06.07.1995  № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» яким визначено, що тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, санкції за порушення вимог Закону №265 не застосовуються, крім санкцій за порушення порядку здійснення розрахункових операцій при продажу підакцизних товарів.    Отже, використання РРО/ПРРО наразі  є обов’язковим для :
08 Серпня, 2023 р., 11:00
   У жорстких реаліях сьогодення все більше і більше людей опиняються відірваними від свого звичного оточення, своєї домівки, та навіть від своїх рідних. Це завжди великий стрес та колосальне навантаження на психіку людини. Тож зараз, коли Київ та область стали своєрідним «хабом» для біженців зі сходу та півдня України, для нашого міста вкрай необхідно мати місце куди людина може звернутися та отримати своєчасну психологічну допомогу та підтримку, де людина зможе відновити свій спокій.
07 Серпня, 2023 р., 16:05
На Київщині частково та повністю вже відновлено 101 медзаклад. Загалом внаслідок повномасштабного вторгнення росіян в області було зруйновано або пошкоджено 130 закладів охорони здоровʼя. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я та Департаменті регіонального розвитку Київської ОВА.
07 Серпня, 2023 р., 15:57
   Незадекларована праця – це свідоме ухилення роботодавців і працівників від оформлення трудових відносин з метою отримання тих чи інших переваг за рахунок приховування реальних доходів, отримання соціальних пільг, несплати податків тощо.
07 Серпня, 2023 р., 15:33
   Професійна орієнтація осіб, які звернулися до державної служби зайнятості, здійснюється шляхом професійного інформування, професійного консультування, проведення  професійного відбору та професійної діагностики.
07 Серпня, 2023 р., 15:28
   Гриби – це  «їстівний» продукт, який  кладе на лікарняні ліжка десятки людей під крапельниці і, в кінцевому підсумку,  людина залишається інвалідом з практично «неробочою» печінкою, в гіршому випадку потрапляє в морг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь