Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Серпня, 2023 р., 11:58
  Як і щодо інших злочинів, немає способу на сто відсотків відвести від себе небезпеку потрапляння в ситуацію торгівлі людьми. Але її можна зменшити, якщо дотримуватися простих і зрозумілих правил та рекомендацій. 
02 Серпня, 2023 р., 11:36
   Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко разом із Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, представниками Уряду та UNITED24 побували із робочим візитом в Ірпені та Гостомелі. У цих містах здійснюють відбудову декількох будинків у рамках програми UNITED24.
02 Серпня, 2023 р., 08:45
   Пріоритетом для Київської обласної військової адміністрації є відновлення критичної інфраструктури та відбудова житла. Мова йде не лише про швидкість. Ефективне використання коштів, максимальна відкритість і прозорість, публічність та підзвітність – принципи роботи обладміністрації у відбудові Київщини.
01 Серпня, 2023 р., 12:04
    Важливо розпізнати небезпеку якомога швидше. Існує низка ознак, які можуть свідчити про те, що ви в тій чи іншій мірі потрапили в ситуацію торгівлі людьми. Якщо хоча би одна з ознак має місце – негайно дійте.
31 Липня, 2023 р., 14:37
     31 липня 2023 року виповнюється рік, як в село Чепиліївка Узинської міської територіальної громади прилетіла страшна звістка про загибель Захисника України Нехая Павла Руслановича.
31 Липня, 2023 р., 12:56
   Нічні клуби, бари та ресторани часто використовуються сутенерами та торговцями людьми. Іноді така діяльність приховується від власників барів та їх персоналу, або здійснюється шляхом підкупу одного з працівників. В половині випадків, за даними проекту «Поляріс», жінки, яких експлуатують, є неповнолітніми, проте вживають алкоголь. В результаті у закладу виникає ризик втратити ліцензію на продаж алкогольних напоїв, що часом означає крах бізнесу.
31 Липня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь