Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2023 р., 08:40
   Головне управління ДПС у Київській області повідомляє платників податків, що  01 серпня 2023 року набрав чинності Закон України від 30.06.2023 №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким , зокрема, внесені зміни до Закону України від 06.07.1995 №265 "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг"  в частині зниження штрафних санкцій, для фізичних осіб - підприємців  - платників єдиного податку.    Так, Законом №3219 передбачено, що у період з 01 серпня 2023 року по 31 липня 2025 року, але не пізніше ніж до дати припинення або скасування воєнного стану на території України,  до ФОП, які є платниками єдиного податку та не зареєстровані платниками податку на додану вартість, що здійснюють діяльність з продажу товарів (крім підакцизних товарів, технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, лікарських засобів, виробів медичного призначення, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння) або надають послуги, фінансова відповідальність за проведення розрахункових операцій з використанням реєстраторів розрахункових операцій, програмних реєстраторів розрахункових операцій або розрахункових книжок на неповну суму вартості проданих товарів (наданих послуг), непроведення розрахункових операцій через реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій з фіскальним режимом роботи, невидачу (у паперовій та/або електронній формі) відповідного розрахункового документа, що підтверджує виконання розрахункової операції, або проведення її без використання розрахункової книжки на окремому господарському об'єкті такого суб'єкта господарювання застосовується у таких розмірах:
09 Серпня, 2023 р., 16:15
Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко представив новопризначену голову Білоцерківської районної державної адміністрації Ірину Стареньку.
09 Серпня, 2023 р., 14:37
Київська область – одна з найбільш постраждалих внаслідок російської військової агресії. Загалом було від початку повномасштабного вторгнення рф у регіоні було пошкоджено та зруйновано понад 27 тисяч об’єктів, серед яких основну частку складає житло – 24,5 тисячі.
09 Серпня, 2023 р., 08:44
Медичний заклад у Макарові відродили фактично з попелу. Фінансовий та гуманітарний внесок зробили міжнародні та благодійні організації, меценати і приватні донори. Тепер у новозбудованій амбулаторії первинну меддопомогу отримуватимуть понад 19 тисяч мешканців громади. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я Київської ОДА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь