Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Вересня, 2023 р., 08:14
З 1 по 31 жовтня в Україні відбудеться «Вікі любить пам’ятки» 2023 — найбільший фотоконкурс об’єктів української культурної спадщини. Цьогоріч він пройде вже дванадцятий раз. Метою кампанії є зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.
14 Вересня, 2023 р., 08:12
У вересні цього року стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!», метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в нових умовах.
14 Вересня, 2023 р., 08:06
У Київській області активно відновлюють постраждалі внаслідок збройної агресії рф заклади дошкільної освіти. Зокрема, ведуться роботи з відбудови корпусу дитячого садка «Каштан» у селі Бишів Фастівського району. Його будівлі були суттєво пошкоджені під час активних бойових дій та окупації регіону.
13 Вересня, 2023 р., 14:53
Виконавчий секретар Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба розповів про проведення обласних засідань Конгресу у ряді регіонів України.
13 Вересня, 2023 р., 09:26
Відповідно до статті 49 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” у разі неотримання призначеної пенсії протягом 6 місяців підряд її виплата припиняється.
12 Вересня, 2023 р., 16:52
Розмінування деокупованих територій, наповнення бюджетів громад Донецької області в умовах війни, надання доступу жителям регіону до адміністративних послуг — про це йшлося мова на засіданні за участі членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України від Донецької області під головування в.о. голови облдержадміністрації Ігора Мороза.
12 Вересня, 2023 р., 15:33
На Київщині відновлять 97 об’єктів за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Їх перелік затверджений двома розпорядженнями Кабінету Міністрів України про виділення коштів з Фонду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь