Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Вересня, 2023 р., 12:31
У Київській області створено Спостережну раду з питань відбудови. Її основне завдання –  це контроль за всіма етапами відбудови від планування до завершення проєктів. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
07 Вересня, 2023 р., 11:30
Київська область створює умови для забезпечення роботою внутрішньо переміщених осіб. Спільно з місцевими центрами зайнятості проводиться щотижневе інформування ВПО про можливість працевлаштування. Про це повідомив під час брифінгу директор Департаменту соціального захисту населення КОВА Ігор Мещан.
05 Вересня, 2023 р., 22:03
   РРО/ПРРО: при продажу води, молока, квасу, олії та живої риби з автоцистерн, цистерн, бочок та бідонів, РРО та/або програмні РРО та розрахункові книжки не застосовуються    Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що відповідно до п. 1 ст. 3 Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі - Закон № 265) суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів/наданні послуг у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для виконання платіжної операції зобов’язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки/надання послуги через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій (далі - РРО) або через зареєстровані фіскальним сервером контролюючого органу програмні РРО (далі - ПРРО) зі створенням у паперовій та/або електронній формі відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених Законом №265, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок. Пунктом 11 ст. 9 Закону №265 визначено, що РРО та/або ПРРО та розрахункові книжки не застосовуються, зокрема, при продажу води, молока, квасу, олії та живої риби з автоцистерн, цистерн, бочок та бідонів.
05 Вересня, 2023 р., 22:00
   24,5 тисяч осіб з початку цього року  було охоплено профорієнтаційними послугами Київської обласної служби зайнятості.
05 Вересня, 2023 р., 21:59
Під час окупації Київської області загалом було пошкоджено 86 закладів дошкільної освіти. Відбудовувати дитячі садки розпочали одразу після звільнення регіону. Наразі вже відновили повністю та частково зі збереженням функцій життєдіяльності 67 садочків.
04 Вересня, 2023 р., 15:48
   25-27 серпня  на базі столичного урбан-парку (ВДНГ) відбувся фінал XX фізкультурно-оздоровчого заходу «Тато, мама, я - спортивна ciм'я».  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь