Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День батька в Узинській громаді

Дата: 18.06.2019 12:13
Кількість переглядів: 413

16 червня 2019 року в Будинку культури с.Іванівка відбулось подвійне свято -  День батька та святкування Зеленої неділі.

В залі панувала святкова атмосфера, присутні отримали масу позитивних   емоцій, татусі були зворушені гарними привітаннями,  всі гості були зачаровані традиційними піснями у виконанні ансамблю «Струмочок» та танцювальними і вокальними виступами дітей. Після концертної програми батьки з дітками провели вільний відпочинок.

 Тато, як сонце в небі серед літа,  

Тато, як у високім леті птах

 Радує мене завжди привітна

  Татова усмішка на устах...

У третю неділю червня у багатьох країнах світу відзначають День батька. Це свято було засноване в США в 1910 році, ініціаторкою цього зворушливого родинного свята була жінка - Сонора Додд з міста Спокан, штат Вашингтон. 

        Українці віднедавна теж долучаються до святкування Дня батька. Цього року це свято ми відзначаємо 16 червня. Бібліотеки Узинської ОТГ також приєдналися до святкування Дня батька. В сільських бібліотеках працівники підготували для своїх користувачів годину вдячності «Мій тато - самий кращий» ( с. М.Антонівка), інформаційну годину «Краса і ніжність сильних рук» (с. Михайлівка), годину спілкування «Шануй батька свого» (с. Чепеліївка). Бібліотекар с. Тарасівка провела діалог з читачами «Тато - захисник своєї сім’ї та своєї країни», а в бібліотеці c. Сухоліси оформлена книжкова викладка «Роль батька в сім’ї та суспільстві».

Працівники Узинської бібліотеки для дітей провели колективне обговорення книги Галини Кирпи «Мій тато став зіркою», а в бібліотеці для дорослих для учнів старшого віку пройшла інтерактивна година, назвою якої став вислів Джорджа Гербертом «Один батько важить більше, ніж сто вчителів». Цікавим доповненням до заходу була однойменна виставка, яка стала гарним місцем для фотосесії в бібліотечному інтер’єрі.

            Про історію виникнення свята користувачам, що відвідали бібліотеку, розповіла бібліотекар Копитова, а читач бібліотеки Кухарський М. С. - батько двох дітей та трьох онуків висловив свою думку про роль батька в сім`ї: «Слово батька, його приклад мають бути святим обов‘язком в кожній родині».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь