Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкова інформує:

Дата: 07.04.2021 15:58
Кількість переглядів: 570

Кампанія декларування доходів під час карантину

   Як наголосила начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Київській області Оксана Чустіль, кампанія декларування доходів, отриманих протягом 2020 року добігає кінця. Декларацію про майновий стан і доходи необхідно подати до 1 травня поточного року.

   Станом на 01 квітня 2021 року, по Білоцерківському району, а це Білоцерківська ТГ, Маловільшанська ТГ, Узинська ТГ, Фурсівська ТГ, Гребінківська ТГ,  Ковалівська ТГ, Володарська ТГ, Рокитнянська ТГ, Сквирська ТГ, Ставищенська ТГ, Таращанська ТГ, Тетіївська ТГ та Медвинська ТГ – 762 громадянина вже задекларували свої доходи, отримані протягом 2020 року.

  Із них, 210 - скористалися правом на податкову знижку та за результатами підтверджуючих документів задекларували до повернення 760,4 тис. гривень раніше сплачених коштів.

   Решта, 552 - задекларували 1354,0 млн. гривень доходу, з яких підлягає сплаті до бюджету 3,5 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб та 611,5 тис. гривень військового збору.

  У розрізі видів доходів, які найчастіше декларуються: 78 осіб задекларували отримання доходу від успадкування (дарування) майна; 2 особи - інвестиційний прибуток; 8 осіб – дохід від продажу рухомого та нерухомого майна та 173 осіб - від продажу сільськогосподарської продукції.

   Для своєчасного та безпечного виконання свого конституційного обов’язку, радимо скористатися сервісом ДПС України «Електронний кабінет платника» за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua, який передбачає часткове автоматичне заповнення податкової декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна.

 

 

Білоцерківщина: Онлайн –лекція для молоді 

 

   Сьогодні, для студентів економічного відділення ВСП «Технолого -економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету» з використанням можливостей Googl meet була проведена відео-конференція на тему: «Кампанія декларування доходів. Порядок отримання податкової знижки».

Заступник начальника Білоцерківської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Любов Щілінська ознайомила слухачів із основними видами доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню та електронними сервісами, які використовуються для подання декларації про майновий стан і доходи. Особливо корисною була інформація щодо кешбеку на певні види витрат, які надають право на податкову знижку при сплаті ПДФО, оскільки серед переліку є витрати на навчання в закладах передвищої та вищої освіти.

   Наостанок, Любов Щілінська наголосила на збереженні традицій плідної співпраці із оволодіння практичних навичок студентами щодо застосування податкового законодавства.

Білоцерківська ДПІ

ГУ ДПС у Київській області

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь