Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 грудня  в усій Узинській громаді панував справді святковий настрій

Дата: 20.12.2019 12:33
Кількість переглядів: 502

З великою радістю дітвора зустрічала біля ялинки святого Миколая.  З самого ранку   у дитячі  садочки  громади завітав святий Миколай, привітав   наймолодших зі святом та подарував пакуночки зі смаколиками. 

А потім дошкільнята мали змогу поринути в світ справді зимової казки – разом зі своїми вихователями, батьками, бабусями вони відвідали  казку «Сніговик  повертається». Підготували її юні артисти Узинської громади  разом зі своїми наставниками. І знову сюрпризи, подарунки. 

А з 15 години  на центральній площі  міста відбулося урочисте відкриття головної ялинки Узинської громади. Спільною  молитвою до Миколая Чудотворця  усі учасники заходу покликали  найулюбленішого  святого приєднатися до запалення вогнів на головній ялинці громади.  І ось він – улюбленець дітвори, покровитель подорожніх, воїнів, бідняків -  заходить у супроводі дітей на святково прикрашену площу.  Саме його усі з нетерпінням чекали. Він закликав творити добро, любити ближнього, берегти мир і спокій на землі.

Святкове дійство зібрало і дорослих, і малечу. Розважальні  ігри, конкурси,  забави, пісні, танці  довкола  красуні-ялинки  наповнили місто  позитивною новорічною атмосферою.  День святого Миколая – свято всіх дітей, а їх на площі було чимало. Задоволені дітлахи   фотографувалися, сміялися, водили хороводи, трішки бешкетували.  Дітей розважали казкові герої, а ведучі розіграли  новорічну лотерею.

  З найкращими побажаннями до усіх жителів громади звернувся і  Узинський міський голова  В.Ю. Гринчук.  Він побажав багато любові, добра, миру і злагоди. Щоб усі мали повагу один до одного та завжди були здоровими і щасливими.

Під гучні заклики  дітвори  головна новорічна ялинка громади спалахнула яскравими кольорами.  

У свято Миколая всі мають бути щасливими: і ті, хто робить подарунки, і ті,  хто отримує.  Добро  та любов є найголовнішими цінностями в житті кожної людини.  Якщо кожен навчиться їх творити та цінувати, тоді світ стане ще прекраснішим. Тож не забувайте дарувати подарунки ближнім, наслідуйте вчинки Миколая.  Зі  святом  вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь