Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні працівники закладів освіти!

Дата: 04.10.2019 09:03
Кількість переглядів: 303

     Фото без опису

 Прийміть найтепліші та сердечні вітання з вашим професійним святом – Днем працівників освіти! Висловлюємо  вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідної  Узинської громади.

       День працівника освіти – це свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену пошану і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя. Саме вчителі завжди вважались носієм культури, а школа – осередком просвітництва, майстернею, де формується думка, де вчать мислити самостійно, любити науку та здобувати знання.

       Ви день за днем, віддаючи часточку свого серця, втілюєте в життя сучасні інформаційні та педагогічні інновації, навчаєте дітей бути мудрими, упевненими в завтрашньому дні. Навряд чи знайдеться у світі така професія, яка могла б зрівнятися з вашою за висотою гуманізму, за силою впливу на людину. Спасибі вам за щоденну турботу про молоде покоління, за терпіння і вірність обраному шляху. Любіть наших дітей, навчайте правді і свободі, допомагайте повірити в їхні сили і можливості. Прославляйте й надалі українську школу, педагогічну науку, зміцнюйте та розвивайте її традиції.

       Окремі слова вдячності ветеранам педагогічної праці, для яких освіта стала справою життя, якій було віддано так багато енергії, знань та душевного тепла.

       Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а й щоденно. Міцного здоров'я, віри у свої сили, вагомих здобутків у повсякденній праці, родинного щастя і добра бажаємо  всім вам на довгі роки. Низький уклін вам і всенародна шана! Зі святом вас!

З повагою

 міський голова В.Ю. Гринчук

та депутатський корпус Узинської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь