Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Узинська громада відзначила головне свято  країни

Дата: 27.08.2019 09:03
Кількість переглядів: 426

Фото без опису   

 24 серпня в Узинській громаді відбулися урочисті заходи  з нагоди  28-ї річниці незалежності України.

   День незалежності  України  - важливий  день  для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину  та примножує іі здобутки  відданою працею.

   Урочистості розпочалися на Центральному стадіоні міста. Для жителів Узинської громади, а особливо для любителів спорту, цей день став подвійним  святом. До Дня незалежності України та Дня народження міста Узин, за кошти місцевого бюджету  побудовано  багатофункціональний спортивний  майданчик із штучним покриттям.  

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

     Узинський міський голова  Віталій  Юрійович  Гринчук побажав єдності Україні, миру, добра  й міцного здоров’я.  Голова громади  зосередив увагу на тому, що  саме в Узинській громаді розвиток спортивної інфраструктури – це інвестиції у здорову й успішну націю. Відкриття  такого спортивного об’єкту надає  дітям та молоді реальну можливість займатися спортом і вести здоровий спосіб життя. Узинська громада – дружня до дітей!

  Яскравий  флешмоб  патріотичного змісту подарували  вихованці Центру розвитку дітей та молоді.

Фото без опису

    Як і годиться, процедура  урочистого відкриття спортивного комплексу включала не лише офіційну частину, а й спортивні заходи.  Протягом дня проходили змагання з волейболу, баскетболу, футболу та боксу під гаслом «Тобі, Україно, наші перемоги!».  Справжнє спортивне свято подарували  глядачам спортсмени.

Фото без описуФото без описуФото без опису

         Учасники АТО, кадети Узинської гімназії, небайдужі жителі міста, керівництво Узинської громади  урочистою Ходою Гідності  пройшли центральними вулицями, аби ще раз нагадати про те, що наша країна потребує захисту ,  що сьогоднішнє свято Незалежності України – свято пам’яті про  цілі покоління наших предків, які боронили націю і боролися за державність.

Фото без описуФото без описуФото без опису

     Надалі урочистості  продовжилися в міському Будинку культури.

Фото без описуФото без опису

   Очільник громади висловив вдячність усім узинчанам, благодійникам, депутатам, учасникам АТО, волонтерам, працівникам різних сфер діяльності  за співпрацю, хороші справи, любов до рідної землі, за участь у розбудові нашої громади, адже за усім тим, чого досягла наша громада стоять люди,  люди різних професій, різного віку, різних захоплень. Вперше  міською радою започатковано вручення Почесної відзнаки міського голови «За заслуги перед громадою».

Фото без описуФото без описуФото без опису

     Також міський голова нагородив кращих працівників Почесними грамотами Узинської міської ради,  грошовими преміями, відзнаками від Всеукраїнської Асоціації міст України.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису         До нагородження приєднався і представник благодійного фонду «Фортеця» Наталія Хіль яка вручила нагороди та подякувала  за наполегливу працю  людей, які з відповідальністю ставляться до виконання своєї роботи.

Фото без опису    Музичні вітання сьогодні дарували неперевершені артисти театру ім. П.Саксаганського. (переглянути в фотогалереї)  Гарний настрій було гарантовано професіоналами сцени. 

Фото без опису     Пісні, танці, вітання, море квітів, хороший настрій, заряд позитивної енергії  - усе це одержали  глядачі  на сьогоднішньому святковому концерті до Дня незалежності України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь