Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Узинської міської ради «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання

Дата: 14.05.2019 10:52
Кількість переглядів: 570

14 травня  2019 року

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань, Узинська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Узинської міської ради  «Про встановлення заборони продажу   пива крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання  (крім закладів ресторанного господарства) у визначений час доби  на території Узинської міської ОТГ» 

Даний проект розроблений з метою усунення порушень громадського порядку у нічний час та зменшення кількості правопорушень, скоєних у стані алкогольного сп’яніння, обмеження шкідливого впливу споживання алкогольних напоїв на здоров’я жителів Узинської ОТГ відповідно ст. 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів». 

Розробником проекту регуляторного акту є відділ економічної, інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку  Узинської  міської ради: 09161 м. Узин, вул. Незалежності 16/1, е-mail: ekonom_uzyn@ukr.net.

Проект регуляторного акту - рішення Узинської міської ради «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у визначений час доби  на території Узинської міської ОТГ» та аналіз регуляторного впливу до нього оприлюднені в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Узинської міської ради та її виконавчих органів за електронною адресою: uzynska.gromada.org.ua в розділі « Регуляторна діяльність»

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу приймаються від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань  протягом одного місяця з дня оприлюднення  з 8 00 до 17 00 (перерва з 13-00 до 14-00 ) у письмовому або в електронному вигляді за адресою:

09161, м. Узин, вул. Незалежності, 16/1,до відділу економічної, інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку  Узинської  міської ради:  електронний адрес відділу ekonom_uzyn@ukr.net тел 32-14-37.

Секретар Узинської міської ради                                       І.І.Кибенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь