Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Узинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Узинської міської ОТГ на 2020 рік»

Дата: 08.05.2019 10:51
Кількість переглядів: 728

Дата : 2019-05-08

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань, Узинська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Узинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Узинської міської ОТГ  на 2020 рік».

Даний проект розроблений з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному розвитку Узинської міської ОТГ відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з урахуванням набуття чинності Закону України «Про державну  допомогу суб'єктам господарювання».

Розробником проекту регуляторного акту є відділ економічної, інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку  Узинської  міської ради: 09161 м. Узин, вул. Незалежності 16/1, е-mail: ekonom_uzyn@ukr.net .

Проект регуляторного акту - рішення Узинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Узинської міської ОТГ  на 2020 рік» та аналіз регуляторного впливу до нього оприлюднені в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Узинської міської ради та її виконавчих органів за електронною адресою: uzynska.gromada.org.ua в розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу приймаються від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань  протягом одного місяця з дня оприлюднення  з 8-00 до 17-00 (перерва з 13-00 до 14-00 ) у письмовому або в електронному вигляді за адресою: 09161, м.Узин, вул. Незалежності, 16/1,до відділу економічної, інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку  Узинської  міської ради:  електронний адрес відділуekonom_uzyn@ukr.net тел 32-14-37.

 

Секретар  міської ради                                                          І.І.Кибенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь