Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи  з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2019 16:46
Кількість переглядів: 641

15 лютого в Узинській міській громаді пройшли заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Фото без описуФото без опису

Урочистості традиційно розпочалися із мітингу вшанування пам’яті учасників бойових дій і церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-афганцям. Щороку збираються в цей день воїни-ветерани афганської війни, щоб підтримати один одного, поділитися спогадами, згадати свої бойові будні, розділити біль втрати за тими солдатами і офіцерами, кому не судилося повернутися до рідних домівок.

Фото без описуФото без опису

Захищати рідну землю – завжди почесний обов’язок. Учні військово-гімназійного взводу НВК «Узинська гімназія» з юних років готуються стати гідними захисниками своєї держави. Саме  сьогодні  лави  військових гімназистів поповнив учень 5-го класу Богдан Музиченко. У цей особливий день він отримав погони та склав урочисту обіцянку перед учасниками бойових дій, воїнами АТО, ветеранами військової служби та жителями громади.                              Фото без опису

Після мітингу  в глядацькій залі Центру молоді «Зоря» зібралися почесні гості, мешканці громади, учасники художньої самодіяльності, аби урочисто привітати воїнів-інтернаціоналістів: лунали пісні, декламувалися вірші, демонструвалися відео фрагменти про афганську війну. Усе це надихало присутніх пригадати трагічні часи бойових дій в Афганістані.

Фото без описуФото без опису

Перед учасниками зібрання виступили почесні гості: помічник депутата Верховної Ради В.І. Гудзенка – Є.В. Гудзенко, заступник міського голови О.П. Кравченко, представник благодійного фонду «Фортеця» Н.В. Хіль. Вони звернулися  до афганців зі словами вдячності за їхню активну життєву позицію, патріотичне виховання молоді, підтримку афганського руху, вручили ветеранам-афганцям почесні грамоти та грошові премії. Звучали головні слова-побажання миру і міцного здоров’я, добра і злагоди родинам, достатку і довголіття для усіх  присутніх.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь