Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Білоцерківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області інформує!

Дата: 17.04.2018 16:49
Кількість переглядів: 736

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

вул. Т. Строкача, 2,  м. Київ, 03148, тел. +38 (044) 403-82-30, e-mail: kr@fssu.gov.ua, org.kr@fssu.gov.ua

Прес-реліз від 16.04.2018 р.

Г. Галиць: З початку року на медичну та соціальну допомогу потерпілим виплачено понад 1,2 млн. гривень

    З початку року на медичну та соціальну реабілітацію потерпілих на виробництві управлінням виконавчої дирекції Фонду у Київській області виплачено 1,21 млн. грн. На цьому наголосив начальник обласного управління Георгій Галиць під час апаратної наради з керівниками та працівниками структурних підрозділів сьогодні, 16 квітня.

    За його словами, відповідно до договорів, укладених відділеннями управління виконавчої дирекції Фонду із закладами охорони здоров’я, у січні-лютому поточного року проліковано 23 потерпілих на суму 191,9 тис. грн. Середня вартість лікування на одного потерпілого становить понад 8,3 тис. гривень. З початку року проліковано 22 потерпілих на загальну суму 143,45 тис. грн. Середня вартість лікування на одного потерпілого склала понад 6,5 тис. гривень.

    Він додав, що за два місяці 2018 року путівками на санаторно-курортне лікування забезпечено одного потерпілого на суму понад 9,5 тис. гривень. У 2017 році протягом аналогічного періоду направлених на санаторно-курортне лікування з числа потерпілих не було.

    Георгій Галиць відзначив, що станом на 1 березня 2018 року 32 потерпілі забезпечені протезно-ортопедичними виробами на суму 183,8 тис. гривен. Крім того, 35 потерпілих забезпечені лікарськими засобами та виробами медичного призначення на суму 150,97 тис. грн. Середня вартість лікування на одну особу складає понад 4,3 гривень. Крім того, 90 потерпілих отримали виплати на спеціальний медичний, постійний сторонній догляд та на побутове обслуговування на загальну суму 634,75 тис. гривень.

    Триває робота щодо уточнення списків черговості осіб з інвалідністю на отримання автомобілів за рахунок коштів Фонду, а також стосовно підготовки документів по передачі потерпілим автомобілів у зв'язку із закінченням 10 річного строку експлуатації.

   На кінець березня до управління виконавчої дирекції Фонду у Київській області надійшло 53 заяви від потерпілих на забезпечення їх автомобілями.

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

вул. Т. Строкача, 2,  м. Київ, 03148, тел. +38 (044) 403-82-30, e-mail: kr@fssu.gov.ua, org.kr@fssu.gov.ua

Прес-реліз від 16.04.2018 р.

Медична реабілітація застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду

    Управлінням виконавчої дирекції Фонду у Київській області у І кварталі 2018 року проведено комплекс заходів щодо заміни механізму замовлення та розподілу путівок на адресне забезпечення хворих медичною реабілітацією, яке передбачає укладення тристоронніх договорів: між органом Фонду, санаторієм і застрахованою особою. На цьому наголосив начальник обласного управління Георгій Галиць під час апаратної наради з керівниками та працівниками структурних підрозділів сьогодні, 16 квітня.

    Георгій Галиць повідомив, що аналіз результатів діяльності фахівців з медичної реабілітації відділень управління виконавчої дирекції Фонду у Київській області щодо направлення застрахованих осіб та членів їх сімей на відновлювальне лікування показав, що у І кварталі 2018 року кількість укладених тристоронніх договорів перевищує кількість направлених до реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів за аналогічний період 2017 року на 41.

   Він додав, що планові показники І кварталу 2018 року за цим напрямком роботи перевиконані на 63%. Такі результати досягнуті завдяки проведеній керівництвом управління виконавчої дирекції Фонду у Київській області заходів, щодо активізації роботи із організації направлення застрахованих осіб та членів їх сімей до реабілітаційних відділень санаторіїв та співпраці посадових осіб районних відділень управління з лікарсько-консультативними комісіями і керівниками закладів охорони здоров’я, зареєстрованих у районах Київської області. «Найвищий рівень взаємодії відмічається у Броварському, Вишгородському та Фастівському районах», - підкреслив Георгій Галиць.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь